reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lena my z racji tego ze mieszkamy w uk chcieliśmy imie uniwersalne. I te typowo uniwersalne ktore sie mowi i pisze tak samo jak Robert, Daniel itp za bardzo nam sie nie podobaja. Jeszcze podoba mi sie Dominic ale mężowi mniej. Myslalam tez o Fabianie ale jakoś nie widze swojego dziecka tak nazwanego. A Filipek od poczatku nam sie podoba. Ale wlasnie przez F, a nie Ph.
Podobno to imie jest teraz w czołówce w pl, tak czytałam. Wiec jednak troche ich bedzie, a w uk raczej nie jest popularne.

Dziękuję wszystkim za miłe komentarze :* Od soboty jesteśmy w domku i dopiero tu dotarłam więc mogę podziękować :

U nas z relacji: Cięcie jak to cięcie-przyjemnie nie było do momentu wyjście Ady z brzucha.. później już ulga bo przestało mdlić i mogłam powietrza nabrać. Ada od razu mnie ochrzciła :rofl2: jak tylko pokazali mi ją nad parawanem to narobiła siku :-pNiuńka mała bo 2980 i 55 cm, dostała 10 pkt w skali, a wszyscy śmieli się, że za krzyk i swój głosik dostałaby 11 :rofl2::-p Waga spadła do 2800 na wyjście czyli tyle ile ważyła 1,5 tyg na usg przed cięciem. Dobrze, że mam mniejsze ubranka od 50tek bo z nich wyjmuje nogi jak kopie :-pw 56 mogłabym nogawki jeszcze zawiązać heheh. Ja wstałam w miarę szybko i lepiej dochodzę do siebie teraz niż po pierwszym cięciu. Od wczoraj już bez przeciwbólowych tabletek nawet ;) Bardziej to boli mnie kręgosłup niż rana po CC.

A ja przedstawię wam moją Adusię ;)
dwa zdjęcia ze szpitala, jedno z wczoraj przed spacerkiem i pierwszej kąpieli
Zobacz załącznik 641561Zobacz załącznik 641562Zobacz załącznik 641563Zobacz załącznik 641564

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry