Esiek dzwoniliśmy dzisiaj- niestety nikt jej nie poszukuje i chyba nie miała za dobrego Pana, bo coś szybko się u nas odnalazła, nie widać jakiegoś stęsknienia. Jak ją znaleźliśmy to trzęsła się jak osika, nie chciała nic jeść ani pić, tylko pół dnia wyglądała na auta, wieczorem już merdała ogonkiem a dziś radosny pies! Ma blizny na nosie i jest bardzo strachliwa, więc chyba niestety ktoś ją poniewierał, a mimo to jest taka ufna.. I co dziwne- zadbana. Widać ślad po noszeniu obroży, ale znaleźliśmy ją bez niej, więc pewnie zanim ja porzucili to zdjęli. Dziś kuleje na nóżkę, więc wszystko składa się na wyrzucenie z auta
reklama
Esiek
Fanka BB :)
Rozumiem. No to pozostaje sie cieszyc ze trafila na lepsze zycie Ciekawe ile ma lat ale to pewnie wet wam powie.
Moja znajda miala podobna hist orie - ktos go pod Realem wypchal z samochodu... ludzie to widzieli i przyniesli go do Tozu.
Moja znajda miala podobna hist orie - ktos go pod Realem wypchal z samochodu... ludzie to widzieli i przyniesli go do Tozu.
ema51
hej dziewczyny
zaszalałam dzisiaj
podjechaliśmy do hurtowni żeby się w końcu zdecydować na wózek i fotelik konkretnie i stanęło na tym że już jesteśmy posiadaczami wózka 2 w 1 Jedo Fyn Memo i fotelika RecaroYoung Profi Plus
trochę wcześnie chyba na te zakupy ale wykorzystuję obecność męża do dźwigania
teraz tylko postoi wszystko jakieś 3 miesiące
zaszalałam dzisiaj
podjechaliśmy do hurtowni żeby się w końcu zdecydować na wózek i fotelik konkretnie i stanęło na tym że już jesteśmy posiadaczami wózka 2 w 1 Jedo Fyn Memo i fotelika RecaroYoung Profi Plus
trochę wcześnie chyba na te zakupy ale wykorzystuję obecność męża do dźwigania
teraz tylko postoi wszystko jakieś 3 miesiące
genna
Ema no to szaleństwo ja jutro po prenatalnych chyba skusze sie na zakup czegoś dla obcego widziałam taki śliczny pajacyk , szary, zatem neutralny, z kapturem a na nim uszy myszki micky, a poniżej tułow myszki śliczny, niestety Nie przeceniony w smyku, niwa kolekcja, ale dla obcego wszystko
No wlasnie mam pytanie co do prenatalnych, rano mam sie stawić na pobranie krwi a popołudniu USG i bedą wyniki, dlatego zastanawiam sie dlaczego zazwyczaj różnica miedzy USG a badaniem z krwi to tydzien gdzieniegdzie
No wlasnie mam pytanie co do prenatalnych, rano mam sie stawić na pobranie krwi a popołudniu USG i bedą wyniki, dlatego zastanawiam sie dlaczego zazwyczaj różnica miedzy USG a badaniem z krwi to tydzien gdzieniegdzie
ema51
hmm.. nie wiem genna - ja miałam badanie usg, po którym mi pobrano krew i łączne wyniki przedstawione przez genetyka dopiero po jakichś 2 tygodniach (ponad tydzień na pewno się czeka na wyniki krwi...
Minni pięknie schudłaś, a jak dużo byłaś na plusie?
Genna podobno lepsze wyniki z krwi są ok 12 tygodnia, a wyraźniejsze USG bliżej 13tego.
Esiek ja tez prosiłam o dopisanie imienia córeczki JAGIENKI
Magda gratuluję i powiem Ci, że ja chyba wczoraj też pierwszy raz poczułam i dziś znów, zastanawiam się czy to nie jelita, ale raczej nie, bo z prawej strony. Nastawiałam się na 20ty tydz. bo mam łożysko z przodu, a tu takie zaskoczenie. :-)
Genna podobno lepsze wyniki z krwi są ok 12 tygodnia, a wyraźniejsze USG bliżej 13tego.
Esiek ja tez prosiłam o dopisanie imienia córeczki JAGIENKI
Magda gratuluję i powiem Ci, że ja chyba wczoraj też pierwszy raz poczułam i dziś znów, zastanawiam się czy to nie jelita, ale raczej nie, bo z prawej strony. Nastawiałam się na 20ty tydz. bo mam łożysko z przodu, a tu takie zaskoczenie. :-)
genna
Oktavi w takim razie jestem cos pomiędzy
Dziewczyny ja już po USG, nasz Synek jest zdrowiutkim i wyjątkowo dużym chłopcem! waży trochę ponad 1500 g czyli ledwo łapie się na górna granicę normy, z resztą też parametrami jest ok 7 dni do przodu. Mamusie forumowe czy potwierdzało Wam się, że jak dziecko w 30tc było duże to i przy porodzie było duże? Jeśli w tym tempie będzie rósł to idzie na jakieś 4200-4300 g no i pięknie pozował, także mamy śliczne fotki buziaka w 3d ))))
reklama
Foote
Lenkabar to ja się zaczynam zastanawiać ile będzie ważył i mierzył mój Jerzyk, bo miesiąc temu już był biometrycznie tydzień do przodu