reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lenka fajnie że pomogliścię zwierzaczkowi ja to zawsze myślę że jeśli ktoś tak krzywdzi zwierzęta a psy kochają bardzo ludzi to kiedyś spotka ich za to kara. Ale na szczęście piesek trafił do dobrego domu.

Magda no widzisz ty też się doczekalas.

Co do mojej chyba Marcelina to dopiero lekarze się w praniu czy będzie też marcysią.

reklama
Dziewczyny wrzucam kalendarz, wiem że któraś z Was (chyba Emilia) prosila abym coś dopisała ale nie mogę odnaleźć co - proszę o przypomnienie.Przez ostatnie tygodnie korzystałam z FB tylko przez telefon a tam nie mogę robić kalendarza.

SIERPIEŃ
1. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
2. MADZIA I PIOTR (18 sierpień) córka
Hanna
3. ELLENI (28 sierpień) córka Adrianna

WRZESIEŃ
4. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
5. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
6. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
7. MAJKA201 (12 październik) syn
8. MADZIA76
(18 październik) córka Marcelina
9. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
10. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
11. FOOTE
(5 listopad) syn Jerzy
12. LOLITKA200 (13 listopad)
13. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
14. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
15. _Infinity_ (12 grudzień), córka
16. Ona232
(18 grudzień)

2015

STYCZEŃ
17. Hope84 (1 styczeń) córka Nina

18. Magda_7891 (19 styczeń)
19. Bziumelka (20 styczeń)
20. Oktavi (22 styczeń)
21. Emilia M (29 styczeń)

LUTY
22. Genna (19 luty)

Magda gratuluje kopniaczka! Zapisz sobie datę, ja żałuję, że nie zapisałam, a teraz nie pamiętam :( ale to był przełom 14/15 tc i wydawało mi się jeszcze niemozliwe, potem okazało się, że to to

Peti nasza nowa psinka przypomina Reksia z bajki, tylko że jest dziewczynką, więc najprawdopodobniej zostanie Reksią :) powiem Wam, że nawet nasza jamniczka (jamniki są w ogóle wredne z natury, a to jeszcze suka) poczuła chyba powagę sytuacji i nie robiła problemów z przyjęciem nowego domownika :) ten kundelek jest tak miły i łagodny, że już skradł nasze serca

My dziś idziemy na USG w 30 tc, mam nadzieję, że Synek pokaże ładnie buźkę

reklama
Lenka - powodzenia na usg!

Imie dla psiaka fajne - a tak jeszcze pomyslalam - dzwoniliscie do schroniska czy nikt nie szuka jej? Moze ma chip?

Do góry