reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
W komplecie do naszego wózka był za ponad 400zł, więc stwierdziłam, że nie będę tak świrować i dokupiłam osobno :)
Wiadomo, ze na cieplejsze dni wspomożemy się kołderką lub kocykiem, ale jednak nasze dzieci będą maleńkie zimą i wolę mieć pewność, ze będzie naprawdę cieplutko

Madzia moj jeden pies to samo - siedzi w łazience. W sylwestra tez jest cyrk.
Ja tez mam dylemat co kupic do wozka na zime, chyba zdecyduje sie na i to i yo i sie zobaczy jaka zima bedzie. Poscieli do lozeczka tez nie mam jeszcze :/

U mnie w brzuchu w burze spokoj ale za to w nocy Goska tak szalala ze nie zmruzylam oka. Musze zasnac przed tym jak zacznie bo jak nie zdaze to potem koniec ze spaniem :)

W hurtowni jeszcze nie czas na zimowe śpiworki :) przynajmniej tak mi powiedzieli w Bebe clubie. Jak byłam w Ikei w Berlinie to zajechaliśmy w sumie przypadkowo do dziecięcego sklepu i pomiędzy różnymi pościelami wypatrzyłam śliczne wełniane śpiworki, także od razu kupiłam. Ale w internecie też są różne b. fajne. Tylko ja taki dziwak jestem, że nie mam przyjemności z internetowych zakupów.. muszę dotknąć, pomacać, zobaczyć :tak:

Lenka no ja właśnie oglądam ale też lubię pomacać. Dzisiaj stwierdziłam że jestem daleko w tyle keszcze tylu rzeczy nie mamże chyba czas się ruszyć na zakupy.

reklama
Dziewczyny dziękuję Wam za kciuki i gratulacje :)

Jesteśmy już w domu. I śmiało mogę stwierdzić, że w domu szybciej sie dochodzi do siebie niż w szpitalu :) Odnoście cesarki to pierwsza doba jest najgorsza, później z godziny na godzinę robi się lepiej. Wiem jaki ból jest przy regularnych skurczach co 5min i śmiało mogę napisać że ból po cesarce miałam dużo słabszy. Ogólnie bardzo się cieszę że właśnie miałam cc. Dzisiaj mija 5 doba, a ja już nawet słabiuteńkiego bólu nie czuje :) Zresztą tylko w piewszej dobie po potrzebowałam środki przeciwbólowe później już nic a nic. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie cc to kierujcie śmiało :)
Wiktoria jest przeurocza, bardzo grzeczna, nie płacze tak naprawdę budzi sie tylko na jedzonko i zmianę pieluszki. Uwielbiam na Nią patrzeć jak śpi, tak słodko uśmiecha się przez sen :)

Peti: jak się czujesz? Kiedy u Was decydują się na indukcję porodu?

Do góry