szyszka - Ja już dawno zapomniałam, że miałam cc. Jedynie 2 dni po wypisie ze szpitala były okropne, ale potem wszystko wróciło do normy. Przed majówką byłam na wizycie po połogowej i według dr wszystko wygląda miodzio. Nic tylko kolejne rodzić ;-), tylko dopiero za niecały rok :-). Już na zimę pewnie będę się przygotowywać do stymulacji
.
Fajna ta wirtualność :-). Zobaczysz jak pierwszy raz zobaczysz Antka to będzie mały szok, oczywiście pozytywny. Ja cały dzień wpatrywałam się w Wiktora myśląc jak taki wielki człowiek zmieścił się w brzuchu, a przede wszystkim jaki to wielki cud mieszkał u mnie. To dopiero niezwykłe jak z paru komórek powstaje nowe życie, nowy człowiek. Nie wiem, ale to co czuje kobieta widząc pierwszy raz dziecko jest nie do opisania, ale wszystko przed Tobą. A Wiktorek rośnie jak na drożdżach, nie wiem ile aktualnie waży bo kolejne szczepienie mamy po 12 czerwca. Jedynie słowa mojego męża z wczoraj "bolą mnie plecy" sugerują że mały waży coooooraz więcej.
Życzę Ci aby skurcze łydek nigdy nie wróciły.
hola - co słychać u Ciebie i Karolka? Patrzę i nie wierzę oczom, on już niedługo skończy pół roczku
. Zaciekawił mnie ten monitor do pieluszki, aż muszę go pooglądać w necie. Bo faktycznie wszystkie "stacjonarne" monitory mają tą wielką wadę, że ciężko go tak w kółko przenosić, a mój mały sporo czasu w wózku przebywa podczas dnia.
Ja mam taki monitor, ale nianię odłączyłam bo się nadaje do d....
ANGELCARE AC401 MONITOR ODDECHU I NIANIA 2 PŁYTKI (4207289121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Ale za to ta niania jest super i zawsze będę ją wszystkim polecać
SWITEL BCF811 - Video niania z ekranem 2,4" (4214726636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Nie muszę włączać światła by widzieć dziecko w ciemności.
mazenka - ja jedną noc po kupieniu włączyłam opcję "tic" (czy jakoś tak), całą noc słyszałam że wszystko ok. Ale jednak już następnej nocy wyłączyłam to opcję, bo jest irytująca
. Całą noc słuchania tik tik tik, ehhh, mój mąż od tamtego czasu mówi, że w naszym domu nie ma jeszcze pulsoksymetru i ekg
. Kochana, a jak malutka? Jak macierzyństwo? Jak sytuacja z mleczkiem? Ehh, co chwilę na FB oglądam jej zdjęcie w tym różowym leżaczku
. Śliczności.