reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zuzia-zastanawialam sie dzisiaj kiedy Ty wracasz....a to dzis...;) super ze znow jestes z nami i oczywiscie gratuluje synka bo jeszcze chyba nie mialam okazji :)

reklama
Niepokorna poszukaj na advers.ie lub na dondeal,takie rzeczy sie przeciez nie zuzywaja,mozna kupic uzywany za duzo mniejsze pieniadze.Ja obecnie szukam fotelika do auta i juz jeden ktos mi sprzatna z przed nosa :)

Madzia no cena nie mala,moi znajomi mieli z tej samej firmy i byli bardzo zadowoleni.Sylwia tez ma Angelcare.Tylko nie znam nikogo kto ma z ta opcje z video.Jakies 2 nogrody prszyznano temu monitorowi wiec chyba musi byc dobry.No i cena na amazone duzo nizsza.

szyszka - Ja już dawno zapomniałam, że miałam cc. Jedynie 2 dni po wypisie ze szpitala były okropne, ale potem wszystko wróciło do normy. Przed majówką byłam na wizycie po połogowej i według dr wszystko wygląda miodzio. Nic tylko kolejne rodzić ;-), tylko dopiero za niecały rok :-). Już na zimę pewnie będę się przygotowywać do stymulacji :-D.

Fajna ta wirtualność :-). Zobaczysz jak pierwszy raz zobaczysz Antka to będzie mały szok, oczywiście pozytywny. Ja cały dzień wpatrywałam się w Wiktora myśląc jak taki wielki człowiek zmieścił się w brzuchu, a przede wszystkim jaki to wielki cud mieszkał u mnie. To dopiero niezwykłe jak z paru komórek powstaje nowe życie, nowy człowiek. Nie wiem, ale to co czuje kobieta widząc pierwszy raz dziecko jest nie do opisania, ale wszystko przed Tobą. A Wiktorek rośnie jak na drożdżach, nie wiem ile aktualnie waży bo kolejne szczepienie mamy po 12 czerwca. Jedynie słowa mojego męża z wczoraj "bolą mnie plecy" sugerują że mały waży coooooraz więcej. :tak:

Życzę Ci aby skurcze łydek nigdy nie wróciły.

hola - co słychać u Ciebie i Karolka? Patrzę i nie wierzę oczom, on już niedługo skończy pół roczku :szok:. Zaciekawił mnie ten monitor do pieluszki, aż muszę go pooglądać w necie. Bo faktycznie wszystkie "stacjonarne" monitory mają tą wielką wadę, że ciężko go tak w kółko przenosić, a mój mały sporo czasu w wózku przebywa podczas dnia.

Ja mam taki monitor, ale nianię odłączyłam bo się nadaje do d.... ANGELCARE AC401 MONITOR ODDECHU I NIANIA 2 PŁYTKI (4207289121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Ale za to ta niania jest super i zawsze będę ją wszystkim polecać SWITEL BCF811 - Video niania z ekranem 2,4" (4214726636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Nie muszę włączać światła by widzieć dziecko w ciemności.

mazenka - ja jedną noc po kupieniu włączyłam opcję "tic" (czy jakoś tak), całą noc słyszałam że wszystko ok. Ale jednak już następnej nocy wyłączyłam to opcję, bo jest irytująca :zawstydzona/y:. Całą noc słuchania tik tik tik, ehhh, mój mąż od tamtego czasu mówi, że w naszym domu nie ma jeszcze pulsoksymetru i ekg :cool2:. Kochana, a jak malutka? Jak macierzyństwo? Jak sytuacja z mleczkiem? Ehh, co chwilę na FB oglądam jej zdjęcie w tym różowym leżaczku :-D. Śliczności.

Ostatnia edycja:
Mnie też zainteresował ten monitor do pieluszki od holy fajna sprawa ze można go wszędzie ze sobązabierać. Już jest zapisany w moim kajeciku.

reklama
Hey :) dziewczyny mam do Was pytanie...

Czy to mozliwe zeby tak szybko brzuch wychodzil bo jakos mi sie wierzyc nie chce...jestem 6t1d wedle ostatniej @...biore caly czas encorton az do 8t i zastrzyki z clexane chyba do 12tc i nie wiem czy przypadkiem po tym tak nie puchne bo jakos by mi brzuch ciazowy az tak szybko nie wychodzil, co? Ciasno az mi w spodniach....

Do góry