reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia1985-ja jestem panikara wiec monitor oddechu to dla mnie koniecznosc jesli chce przespac chociaz 5 min;)
Biale lozeczko poprostu pasuje mi do sypialni,wybralam najtansze liczac sie z tym ze kiedys je wymienie...nie bede za to oszczedzac na materacu ;)

reklama
Peti-u mnie 8 do przodu ....tylko ze ja musze przed samym snem jeszcze sie napchac bo inaczej rano wymiotuje i nawet leki przeciwwymiotne nie pomagaja ....tak,tak,nadal jestem na lekach :( pani doktor powiedziala ze jestem w tej nie licznej grupie co wymiotuja do rozwiazania...ale mnie zaszczyt kopnal :(
Co do monitoru to zastanawiamy sie nad Angelcare lub Tommee Tippee....

Ostatnia edycja:
My tez myslelismy o Angel care,ja juz sama nie wiem.U mojego meza w pracy siedza same mamusie i kazda mu kladzie do glowy :)A to ze kable,a to ze pad sie przesuwa i wtedy nie dziala,a to tego nie kupuj.Moja dobra kolezanka,pierwsze co jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy, powiedziala ze jest to urzadzenie niezbedne i ona byla bardzo zadowolona.

Hej,
Jestem już po usg. Wszystko jest dobrze, zresztą tak jak zakładałam :)
Zgodnie z usg moja Niunia jest 2 tygodnie do przodu ( 30tc ) i waży już 1300g :szok::-)

Ja na ostatniej wizycie ( 2 tygodnie temu ) miałam + 12 kg i dostałam mega opiernicz od położnej że za szybko tyje... Po wprowadzeniu diety ( również ze względu na cukrzycę ciążową ) zrzuciłam 2 kg, i będąc w 28 tc mam +10 więc chyba źle nie jest. Bałam się tylko czy ten spadek wagi nie odbije się na Małej, ale po dzisiejszym badaniu widzę że silna i duża z Niej babka :-)

Bardzo dziękuję za słowa otuchy, im dłużej się zastanawiam tym bardziej mi się rzeczywiście wydaje że gdyby było źle to nie czekaliby tyle czasu z opisem.

Minni gratuluję, ale duże dziewczątko masz :)

co do wagi to u mnie od początku jakieś 4- 4,5 kg, ale nie ufam do końca swojej wadze, więc dowiem się we wtorek na wizycie. Ale ku mojej wielkiej radości wszystko na razie idzie w brzuszek no i talię :) ale dziewczyny nie ma co się kilogramami martwić, byle dzidziusie miały u nas dobrze i rozwijały się zdrowo

Minni 27 super ze wszystko dobrze,ale masz duza corcie,gratuluje :)W piatek moja kolej usg,juz nie moge sie doczekac.
Lenka masz racje,co tam kilogramy,dzidzia najwazniejsza :)

reklama
Peti: super, to już zaciskam kciuki za piątkowe usg. Koniecznie zdaj relacje po. Ciekawe jaką wagę będzie miała Twoja Córeczka, nasz suwaczek przedstawia dokładnie te same tygodnie i dnie :-)

Do góry