reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Niepokorna masz racje ,dla mnie tez.Jedyna osoba ktora mi epidural odradzala to pielegniarka w Medicusie,ale ona w ogole to jest tak zakrecona i takie bzdety mi opowiadala,ze ja sie zastanawiam kto i po co ja tam zatrudnil :)

Niepokorna na jaki wózek się zdecydowalas?
Ja też dużo cxytam o stokke wczoraj widziałam go w sklepie jest boski tylko ta cena ;/
Naczytalsm się roznych opini i prawda jest taka że nikomu nie dogodzi i nie znajdziemy chyba wózka idealnego. A za stokke przemawia i lekkość i wielkość bo to w końcu my kobietki będziemy w większości borykać się z tym wózkiem ;)
Jamam jeszcze dużo czasu. Popatrz na mutsy igo też fajny, cena bardzo ok ale bez amortyzatorów i tak każdy który znalazłam ma jakąś wade!!!

Majka201-maz mi przemowil do rozsadku,stokke nie ma amortyzatorow co tutaj nie jest dla mnie problemem ale....jesli pojedziemy na wycieczke do lasu lub w odwiedziny do Polski to dziecko sie wytrzesie za wszystkie czasy,poza tym podobno bardzo ciezko sie podbija i juz wjechanie na kraweznik jest problemem, nie posiada tez blokady przednich kol...czytalam i opinie i ogladalam recenzje na youtubie. Szkoda bo bylam zachwycona tym wozkiem :(
A teraz na 99% chcemy kupic ten....
Joolz day

Załączniki

• 1399359042824.jpg
    1399359042824.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 54
Przepraszam,ze tak wtrace sie w watek....

Niepokorna
moja bliska znajoma ma ten wozek tylko w kolorze czarnym...fajny6 bo jest lekki, raczka jest obracana natomiast strasznie trzeszczy, zrzezi, kola przednie sa nie pompowane, trzesie tym wozkiem na kostce, po kilku mc uzytkowania to jak nim jedzie to jakby byl zardzewialy tak go slychac...gondola bardzo mala ale ma fajna spacerowke,wiec ozna szybciej przelozyc mlucha do spacerowki...
Jak dla mnie to taki troche plastik ten wozek pod wzgledem stelaza i amortyzacji...

Hope84 -co do trzeszczenia to chyba zalezy jak sie trafi...a kola przednie mozna wymienic na takie same jak z tylu tylko niestety trzeba doplacic...jak pisala majka201 ze nikomu sie w 100% nie dogodzi i zawsze jakies wady sie znajdzie ;)

A poza tym to juz mnie glowa boli o tych wyborow...nie tylko wozka....:(a myslalam ze wyprawka to najprzyjemniejsza czesc ciazy...

reklama
Niepokorna wiadomo nie ma idealnego wozka....zawszew jakims sie znajdzie plusy i minusy....ale kolor wozka super wybralas :-)

Majka stooke sa sliczne szczegolnie na bialym stelazu, fajnie ze teraz jest opcja ze przednie kolo mozna wymiec za doplata na dwa i to chyba jest wieksza wygoda....tylko mnie zalamuje ta bardzo mala spacerowka i dziecko nie ochronione od wiatru deszczu itd...wozek idealny jak dziecko zaczyna siedziec a jest wiosna lato bo na zime to odpada jak dla mnie...
U mnie w miescie jedzi taki rozowy jest booooski....

Do góry