reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fusun - no co za lekarze az serce mi peka ze musicie przez to przechodzic - mam nadzieje ze ten buc sie myli i ze obie dziewczynki beda silne i zdrowe i razem pojawia sie na swiecie...ja bede sie za was modlic. A co do szpitala to tez uwazam ze jesli mialabys miec lepsza opieke tam to nie ma sie co zastanawiac, niech cie przenosza przynajmniej bedziesz spokojniejsza...

zuzia chyba dopiero do mnie dociera , że będę mamą choć teraz wyczekuję 26 tygodnia ciąży bo wtedy jakby coś to mogą uratować maleństwo.Co do wózka to mnie zależy na dużej gondoli bo maleństwo ma się urodzić koniec lipca początek sierpnia i zimą będzie mi potrzebna duża gondola bo nie chcę w zimie przenosić maleństwa do spacerówki .

Labo -ja wyczekuje 20 stego tygodnia az mi zrobia jakies fachowe usg, bo narazie tez sie bardzo boje czy z dzidzia wszystko dobrze zwlaszcza po ostatnich wynikach. Co do wozka wlasnie mam takie samo zalozenie zeby gondola byla duza bo moja dzidzia wrzesniowa wiec tez cala zime bedzie musiala przejezdzic...

reklama
Fusun, Twoje dziewczynki mają silną wolę życia. Jeżeli do tej pory, córeczka bez wód, przybiera na wadze i rozwija się prawidłowo,
to miejmy nadzieję, że będzie tak dalej.
Cały czas mocno o Was myślę i wysyłam pozytywną energię. Trzymaj się i nie poddawaj. Walcz Kochana o swoje dzieci z całych sił.

Labo, Zuzia, ja tez szukałam dużej gondoli. Po długich i męczących poszukiwaniach oraz oglądaniu miliona wózków,
znalazłam w końcu odpowiedni ( z firmy Tako) i już niedługo go zamówię :-)

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy

Witam

Ja już od dawna nie piszę u Was ponieważ moja ciążą skończyła się poronieniem w 9tc i wróciłam na wątek Kto po invitro. Niemniej zaglądam czasem i postanowiłam napisać bo na prawdę jestem wstrząśnięta tym co przechodzisz Fasun.

Obca osoba na pewno niewiele może CI napisać ale wiedz, ze chyba wszystkie tutaj i te które z innych wątków podczytują - trzymają z całych sił za Ciebie kciuki!!! Małe szanse dla jednej z dziewczynek to nie znaczy, że szans nie ma! Będę mocno mocno trzymać kciuki aby obie córy dały radę, a Tobie życzę dużo sił w tym oddziale - w głowie się to nie mieści! Jakby to lakonicznie nie zabrzmiało - trzymajcie się!!

lawendowy sen ja znalazłam z firmy Prampol model solam skóra + len bo gondola ma 81 cm wewnątrz a Ty jaki model wybrałaś?
A ja dziś po wizycie i na 100 % będzie Aleksandra długa i drobna bo w długości przeskoczyła parę dni w rozwoju .

Ostatnia edycja:
Martaczi - jejciu jak strasznie sie ciesze - widzisz wszystkie tu wierzylysmy w twojego synusia az lezki mi leca bardzo bardzo sie ciesze mamusiu - teraz mozesz spokojnie cieszyc sie ciaza no i wyprawka:-D

reklama
ale ulga jestem taka szczęśliwa, podekscytowana dziękuję Kochane za wsparcie :-)
Labo jupi dziewuszka gratuluję!!! piękne imię wybrałaś
Fusun cały czas modlę się za Was będzie dobrze!!!
Zuzia w ogóle nie przejmuj się wynikami u Ciebie też jest wszystko ok tak jak Dorex pisała, że miała usg prawidłowe a po nałożeniu wyników krwi też wyszło duże ryzyko a widzisz ma dziewuszkę zdrową...

Ostatnia edycja:
Do góry