Zuzia2011
Fanka BB :)
Fusun - no co za lekarze az serce mi peka ze musicie przez to przechodzic - mam nadzieje ze ten buc sie myli i ze obie dziewczynki beda silne i zdrowe i razem pojawia sie na swiecie...ja bede sie za was modlic. A co do szpitala to tez uwazam ze jesli mialabys miec lepsza opieke tam to nie ma sie co zastanawiac, niech cie przenosza przynajmniej bedziesz spokojniejsza...
Labo -ja wyczekuje 20 stego tygodnia az mi zrobia jakies fachowe usg, bo narazie tez sie bardzo boje czy z dzidzia wszystko dobrze zwlaszcza po ostatnich wynikach. Co do wozka wlasnie mam takie samo zalozenie zeby gondola byla duza bo moja dzidzia wrzesniowa wiec tez cala zime bedzie musiala przejezdzic...
zuzia chyba dopiero do mnie dociera , że będę mamą choć teraz wyczekuję 26 tygodnia ciąży bo wtedy jakby coś to mogą uratować maleństwo.Co do wózka to mnie zależy na dużej gondoli bo maleństwo ma się urodzić koniec lipca początek sierpnia i zimą będzie mi potrzebna duża gondola bo nie chcę w zimie przenosić maleństwa do spacerówki .
Labo -ja wyczekuje 20 stego tygodnia az mi zrobia jakies fachowe usg, bo narazie tez sie bardzo boje czy z dzidzia wszystko dobrze zwlaszcza po ostatnich wynikach. Co do wozka wlasnie mam takie samo zalozenie zeby gondola byla duza bo moja dzidzia wrzesniowa wiec tez cala zime bedzie musiala przejezdzic...