reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziewczyny - nie wiem jak to zrobic. jak wklejam zdjecie to wtedy nie mam w syganturze tego odliczania wieku dziecka. jak mam to to zdjecie znika. jak zrobic ze oba byly jednoczescie?

reklama
kahaa - jestem jakas ulomna.... niby jak stworzylam suwaczek to widze ze na podgladzie jest tam zdjecie. ale jak wklejam adres URL to mi sie juz suwaczek pokazuje bez zdjecia. nie wiem o co chodzi - no trudno. chyba za glupia na to jestem :(

jakos naokraglo ale sie udalo - synus dodany:)

Ostatnia edycja:
Andzia - na imie na Oliverek. ale ty mnie tu nie sciemniaj - ty jestes znowu w ciazy !!!!:) ale fajowo. kurde - gratuluje ci bardzo, bardzo

lolitko gratuluje..ale ciasteczko z Twojego synusia- w sam raz do schrupania!!:-)

a teraz to chyba będzie moja kolej rozwiązania ;-)

lolitko szczerze boje się.. jutro mam jeszcze wizyte u lekarza i może dowiem się jak jest dzidzius odwrócony i co tam się dzieje.;-)

reklama
isia - niepokoj zrozumialy jest. staraj sie myslec pozytywnie - kazdy porod jest inny, kazdy go odczuwa inaczej. zreszta dla jednych bol jest do zniesienia, dla innych troszke trudniej. nie trzeba zakladac ze bedzie zle - bo zwykle jest lepiej niz sie spodziewamy. dzidzianapewno lezy glowka w dol - jak innych 99% babelkow.... a co sie dzieje? tak dlugo jak dzidzie czujesz kazdego dnia to dziac sie moze tylko dobrze.....
trzymam kciuki i czekam na relacje na biezaco

Do góry