reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kwiatek - no ja tez bardzo bym chciala urodzic w nastepny weekend:) pasuje mi to bardzo pod wieloma wzgledami (a meczyc sie nie mecze - nic wielkiego) no ale ja se moge chciec: choc raz to synus zadecyduje o wszystkima nie ja:)

reklama
a ja dzisiaj w nocy juz mialam nadzieje:)))
sie obudzilam i mialam dosc mocny bol brzuch - taki inni niz zwykle. i caly dol plecow mnie napierniczal i troche az uda wiec se mysle: to chyba to. a tu dupa blada. 15 minut bolu i przeszlo. a juz mialam nadzieje:))) ja nadal sie nastawiam na ten weekend:-)

a ja dzisiaj w nocy juz mialam nadzieje:)))
sie obudzilam i mialam dosc mocny bol brzuch - taki inni niz zwykle. i caly dol plecow mnie napierniczal i troche az uda wiec se mysle: to chyba to. a tu dupa blada. 15 minut bolu i przeszlo. a juz mialam nadzieje:))) ja nadal sie nastawiam na ten weekend:-)
Witam!
Kochana trzymam za ciebie mocno kciuki :-)... jesteś już bardzo blisko ale ten czas zleciał.
Pozdrawiam i życzę bezbolesnego porodu:tak:

lolitko...tak czy siak,znaczy to,ze cos tam sie zaczyna dziac :-) Synek powoli zaczyna sie pchac hehe.Trzymam kciuki:tak: jak znikniesz na pare dni,to znaczy ze maluszek sie urodzil;-) Bede obserwowac ;-)

mloda - dzieki. ano zlecial czas i pora na mnie. nareszcie:-) nie moge sie doczekac:-). ucaluj swoje niuniaczki

kotek
- no mam nadzieje !:) niech sie dzieje i to szybko i bezbolesnie :)

Lolitko ​faktycznie zaczyna się już coś dziać,wiec powoli szykuj się na poród.I pamiętaj będzie dobrze. Myśl pozytywnie o porodzie a będzie ok:-)Powodzenia!!! Czekamy na ciebie mamuśka

kasia - no ja jestem mega pozytywnie nastawiona. moze naiwna?:) ale sie wogole nie boje i czekam z utesknieniem na ten caly bolesny proces. i pewnie tak jak wy mialyscie - non stop juz teraz sie doszukuje objawow ale nadal cisza:)

Lolitka trzymam kciuki za Twój zbliżający się wielkimi krokami poród :)
Ja się niedawno dowiedziałam, że również noszę pod sercem synka :) tak na 90% :)

reklama
Do góry