reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kotek - jak synus lubil basen??

a u mnie dzis bole jak na okres - dosc mocne. zadnych skurczow. tez mieliscie takie bole?

reklama
lolitko ja tez mialam taki bol caly dzien i o 2.30 w nocy obudzilam sie juz ze skorczami co 7 minut :tak: Fajnie fajnie,moze juz niedlugo babaska przytulisz:-):-D:happy:

Bylismy wczoraj na tym basenie 3 godzinki,ale maluszek kapal sie moze z 30 minut:sorry:Na poczatku az szczenka mu z zimna latala,ale po chwili sie przyzwyczail,no i przeszlismy do basenu z cieplejsza woda. Nie plakal,ale mial mine jakby chcial sie zapytac..." przepraszam,ale o co kaman,co ja tu robie i czemu mi mokro w dupke" :-D Po kapieli zasnal na pol godzinki,a mamusia wciagnela loda w wafelku i popila woda cytrynowa :tak: Ogolnie polecam,bo fajna perspektywa na spedzenie czasu z maluszkami.My bylysmy we trzy,i 3 bobaski pluskaly sie w wodzie :happy: Mysle,ze tak 2-3 razy w miesiacu na basenie z synkiem sie pojawie :tak:

Pozdrowienia i lolitka trzymam kciuki za porod :tak:

czarnykot synuś piękny- do schrupania :-)
lolitko ja już miałam pisać że coś długo nic nie piszesz na forum, że może już Cię wzięło do porodu, a tu wchodzę i patrzę i jest Twój wpis :-);-)

no po wczorajszych bolach dzis cisza wiec jednak synek bedzie siedzial jeszcze. dzis usg i waga 3.1kg wiec bedzie chlopak sredni:)

kwiatek
- buziaki dla synkow:)

kotek - no malutki twoj dominis wiec sie musi oswoic z wieloma rzeczami. dobrze ze razem fajnie spedziliscie czas.

isia - ano ja sie jeszcze turlam. 2 tygodnie dokladnie do niby dnia porodu. mam nadzieje ze wylezie o czasie a nie 2 tygodnie po:) choc narzekac nie moge bo ani zmeczona ani nic sie nie czuje. laze nadal po 2.5km dziennie i cwicze....a Ty jak sie czujesz?

lolitko czuje się ogólnie dobrze, ale niespełna dwa tyg temu byłam w szpitalu bo brzuch mi twardł i lakarz kazał mi leżeć w domu..a wstawać tylko na chwile..wiec kondycja u mnie zerowa, a mecze sie bardzo szybko..brzuch spory, a synek dwa tyg temu ważył 2.300 nie wiem czy to dużo czy nie jak na 32 tydzień.

Lolitko teraz twoja kolej!!!Ale zleciało!!! czas pędzi nieubłaganie,mój Krzyś ma już ponad 2 miesiące,jest słodkim i kochanym chłopczykiem choć daje niekiedy czadu i padam na pysk,ale kocham go bardzo.Śmieje się już do nas,przesypia całą noc i robi się coraz bardziej bystry:-)

kwiatek - jestem jestem. jeszcze 12 dni pozostalo do terminu a jak sie wezmie ze srednio pierworodki rodza 8 dni pozniej to sie jeszcze troche poturlam:)

reklama
Do góry