szyszka87
Fanka BB :)
24magda już na 20.12 (wtedy mam mieć to usg prenatalne) mam mieć ze sobą wynik testu PAPPA i wolnej podjednostki BHCG. Moje objawy to mdłości w szególności w nocy i czasem jak jem coś co mi nie spasuje (wymiotów na szczęście brak), troche mam wydęty brzuszek, tzn ja to widzę i wczoraj tak mnie cisnęły jeansy, ze w każdym możliwym momencie odpinałam guzik poza tym czuje sie spoko a i najfajniejsza sprawa - moje piersi szaleją (czyt. rosną)
tak, chce mi odstawić luteinę po 12 tc, narazie biorę 3 razy dziennie po 4. Kiedyś Sylwia napisała, że do 20tc luteina odpowiada za utrzymanie ciąży, więc wymyśliłam sobie taką oto rozpiskę:
do 12 tc 3*4
od 12tc-16tc 3*3
od 16 tc do 19tc 3*2
od 19 tc do 20 tc 3*1
(jakby któraś z Was się orientowała czy mądrze sobie wykminiłam moje odstawianie to będę wdzięczna) do tego celu brakuje mi 8 opakowań luteiny
to Ty kochana leż, odpoczywaj, niech dzidzia rośnie w oczach i trzymam kciuki zeby wszystko wróciło do normy!
naciśnij na którykolwiek z suwaczków ciążowych dziewczyn i pokieruje Cie do strony z suwaczkami, jak go stworzysz skopiuj link do swojej sygnatury i gotowe
tak, chce mi odstawić luteinę po 12 tc, narazie biorę 3 razy dziennie po 4. Kiedyś Sylwia napisała, że do 20tc luteina odpowiada za utrzymanie ciąży, więc wymyśliłam sobie taką oto rozpiskę:
do 12 tc 3*4
od 12tc-16tc 3*3
od 16 tc do 19tc 3*2
od 19 tc do 20 tc 3*1
(jakby któraś z Was się orientowała czy mądrze sobie wykminiłam moje odstawianie to będę wdzięczna) do tego celu brakuje mi 8 opakowań luteiny
to Ty kochana leż, odpoczywaj, niech dzidzia rośnie w oczach i trzymam kciuki zeby wszystko wróciło do normy!
naciśnij na którykolwiek z suwaczków ciążowych dziewczyn i pokieruje Cie do strony z suwaczkami, jak go stworzysz skopiuj link do swojej sygnatury i gotowe