Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Sylwia, to koniecznie poproszę o fotki fury dla Wiktorka.
No i ja chyba wybrałam już wózek. Zobaczymy na czym konkretnie stanie.
Hmmmm, tylko że fura w proszku, znaczy w częściach
Zobacz załącznik 594551Zobacz załącznik 594552
Takie dwukolorowe z szufladą przykrytą. Mąż chciał dzisiaj złożyć, ale ja się wystraszyłam i kazałam mu nie ruszać. Zaboboniara ze mnie i tyle.
A wózeczek też mam od dawna wybrany, jednak ze względu na gwarancję kupię dopiero koło 8 mc. I pocieszę Ciebie Lawendowy, kupisz ten wózek . Sylwie tak mają że jak w oko coś wpadnie to już nic innego nie jest się w stanie oglądać. Mi tak wpadł w oko bebetto solaris b i mimo że wiele osób mi poleca maxi cosi, to ja już nie mogę patrzeć na inne .
Wanienkę kupiliśmy w smyku w sobotę
Zobacz załącznik 594554
Witajcie kobitki nie wiem czy mnie pamietacie bo bardzo rzadko sie udzielam ale mam problem a wy kobitki jestescie juz na etapie wysokiej ciazy:-)ja obecnie jestem w 6tc niby wszystko jest ok ale dzis pobolewał mnie brzuszek od rana no i rano miałam przez chwilkę takie upławy koloru jak "kawa z mlekiem". Strasznie sie wystraszyłam i nie wiem co o tym myslec:-(przez luteine dostałam grzybice i dostałam teraz doustna a na wyleczenie globulki czy to mogło byc przez to? dziewczynki jesli umiecie mi pomoc i pocieszyc mnie prosze o jakies widomosci. Pozdrawiam was serdecznie
A jakie globulki? Może to one podbarwiły? Ja miałam macmiror na grzybicę pochwy i śluz był w kolorze żywo żółtym :-).Ale jak odczuwasz jakieś dolegliwości to nospa i lepiej pójść do lekarza. Może progesteron Ci zmniejszył się? Lepiej to sprawdzić.