reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzialenak teraz jest nan Nan sensitive a wczesniej na nan pro 1 jak po tym sennsitive nic nie ruszy to zmienie na inne. Na kolki daje juz mu te niemieckie kropelki sabsimplex. I z poloxna gadalam i z pediatra. To co zalecaja mu nie pomaga.

reklama
Madzialenak, Fusun, Avocado, zmieniany termin spotkania na środę, żeby Milagros mogła do nas dołączyć :tak:

Fusun, progesteron jest jeszcze w normie. Najważniejsze, żeby nie był poniżej 9. Ale jak widać na przykładzie Madzialenak, to nie ma reguły i jak ma się udać, to się uda ;-). Tobie również. Zobaczysz :-)

Madzialenak, Fusun, Avocado, zmieniany termin spotkania na środę, żeby Milagros mogła do nas dołączyć :tak:

Jasne, środa też pasuje. A nie chciałbyście spotkać się w jakimś bardziej kameralnym miejscu niż centrum handlowe? Wszystkie przyjedziecie samochodami? W Brzeźnie na tzw.Budach jest Bar Boma. O godz.11 tam będzie pusto. Jest dużo miejsca na wózki i menu, które mogę polecić z czystym sumieniem bo jadłam tam już wszystko po 100 razy:-) No chyba, że jesteście nastawione na lody, desery itp.rzeczy to już gorzej. Owszem są w karcie lody i jakieś ciasto, ale to nie jest cukiernia więc nie ma dużego wyboru deserów. Madzialena i Lawendowy pewnie wiedzą gdzie są budy, a Milagros i Avocado? Knajpa jest nad samym morzem.

Sony, jeszcze nie wiem, kto u mnie mieszka. Sama jestem ciekawa :-) Zawsze to na dwoje babka wróżyła.

Milagros, lody musza być obowiązkowo. I za Ciebie i Zosię i za Madzialenak i Sebusia i za Avocado i Kingę i za Fusun i dwa Małuszki, no i za mnie i za ktosia :-)

Sony, jeszcze nie wiem, kto u mnie mieszka. Sama jestem ciekawa :-) Zawsze to na dwoje babka wróżyła.

Milagros, lody musza być obowiązkowo. I za Ciebie i Zosię i za Madzialenak i Sebusia i za Avocado i Kingę i za Fusun i dwa Małuszki, no i za mnie i za ktosia :-)

o lody to ja mogę ale tylko sorbety, hmmm a w Alfie nie ma Grycana

W Bomie przewijaka nie ma. A W Alfie nie ma Grycana... Jest jakaś lodziarnia na 1 piętrze, w miarę nowa. Czy to przypadkiem nie Grycan... Zaraz zerknę na plan

reklama
Do góry