Madzialenak teraz jest nan Nan sensitive a wczesniej na nan pro 1 jak po tym sennsitive nic nie ruszy to zmienie na inne. Na kolki daje juz mu te niemieckie kropelki sabsimplex. I z poloxna gadalam i z pediatra. To co zalecaja mu nie pomaga.
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, Fusun, Avocado, zmieniany termin spotkania na środę, żeby Milagros mogła do nas dołączyć
Fusun, progesteron jest jeszcze w normie. Najważniejsze, żeby nie był poniżej 9. Ale jak widać na przykładzie Madzialenak, to nie ma reguły i jak ma się udać, to się uda ;-). Tobie również. Zobaczysz :-)
Fusun, progesteron jest jeszcze w normie. Najważniejsze, żeby nie był poniżej 9. Ale jak widać na przykładzie Madzialenak, to nie ma reguły i jak ma się udać, to się uda ;-). Tobie również. Zobaczysz :-)
Fusun
Madzialenak, Fusun, Avocado, zmieniany termin spotkania na środę, żeby Milagros mogła do nas dołączyć
Jasne, środa też pasuje. A nie chciałbyście spotkać się w jakimś bardziej kameralnym miejscu niż centrum handlowe? Wszystkie przyjedziecie samochodami? W Brzeźnie na tzw.Budach jest Bar Boma. O godz.11 tam będzie pusto. Jest dużo miejsca na wózki i menu, które mogę polecić z czystym sumieniem bo jadłam tam już wszystko po 100 razy:-) No chyba, że jesteście nastawione na lody, desery itp.rzeczy to już gorzej. Owszem są w karcie lody i jakieś ciasto, ale to nie jest cukiernia więc nie ma dużego wyboru deserów. Madzialena i Lawendowy pewnie wiedzą gdzie są budy, a Milagros i Avocado? Knajpa jest nad samym morzem.
lawendowy_sen
Sony, jeszcze nie wiem, kto u mnie mieszka. Sama jestem ciekawa :-) Zawsze to na dwoje babka wróżyła.
Milagros, lody musza być obowiązkowo. I za Ciebie i Zosię i za Madzialenak i Sebusia i za Avocado i Kingę i za Fusun i dwa Małuszki, no i za mnie i za ktosia :-)
Milagros, lody musza być obowiązkowo. I za Ciebie i Zosię i za Madzialenak i Sebusia i za Avocado i Kingę i za Fusun i dwa Małuszki, no i za mnie i za ktosia :-)
madzialenak
mama na pełen etat
Fusun dla mnie najważniejsze aby był przewijak. Jeść i tak nic nie mogę bo jestem na diecie z powodu chorej wątroby.
madzialenak
mama na pełen etat
Sony, jeszcze nie wiem, kto u mnie mieszka. Sama jestem ciekawa :-) Zawsze to na dwoje babka wróżyła.
o lody to ja mogę ale tylko sorbety, hmmm a w Alfie nie ma Grycana
Fusun
W Bomie przewijaka nie ma. A W Alfie nie ma Grycana... Jest jakaś lodziarnia na 1 piętrze, w miarę nowa. Czy to przypadkiem nie Grycan... Zaraz zerknę na plan
reklama
Fusun
Sprawdzone, Grycan w Alfie jest :-)