reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Avocado, to chyba już "rodzinne", bo żadnym dzieciom z naszego grona nie spieszyło się na świat :-)
Spotkanie jest jak najbardziej wskazane. Dodałabym jeszcze śmianie się, spijanie soku i siorbanie sorbetów.
Madzialenak, Alfa jest ok. Mi tam pasuje. A Tobie Avocado? Może wtorek, co? Co Wy na to dziewczęta?
A może Fusun do nas dołączysz?
Spotkanie jest jak najbardziej wskazane. Dodałabym jeszcze śmianie się, spijanie soku i siorbanie sorbetów.
Madzialenak, Alfa jest ok. Mi tam pasuje. A Tobie Avocado? Może wtorek, co? Co Wy na to dziewczęta?
Aleksandretta
Moderator
Fusun fajnie z tym trzecim zarodkiem co do serialowej historii, to masz rację - postawa tej pary godna podziwu. Ale też pewnie kamera nie uchwyci wszystkich emocji. Na pewno były nerwy... Każdy przypadek jest też mimo wszystko inny. Ona chyba była stymulowana mniejszymi dawkami ze względu na niskie amh i wszystko to było bardziej 'naturalne'. Także oni spodziewali się, że będą mieć mniej komóreczek. Niemniej jednak morał jest taki ze wszystkich historii nie tylko tej jednej, ale wszystkich - również naszych tu na forum, że trzeba wierzyć i nie poddawać się, bo wszystko jest możliwe
Maja super, że poczułaś Maksia:-) Ja mojego synka też czuję od jakiegoś czasu, najczęściej daje o sobie znać wieczorem jak się położę i jestem zrelaksowana i spokojna. W ciągu dnia zazwyczaj mam tyle spraw i różnych obowiązków (praca, wykończenie domu, etc.), które sprawiają, że jestem dosyć aktywna i niestety troszkę mniej skoncentrowana na brzuszku, więc wtedy raczej nic nie czuję...
Dziewczyny z Trójmiasta - ale fajnie macie, że się spotykacie Szkoda, że tak daleko mam do Was, bo bym się chętnie wprosiła
Maja super, że poczułaś Maksia:-) Ja mojego synka też czuję od jakiegoś czasu, najczęściej daje o sobie znać wieczorem jak się położę i jestem zrelaksowana i spokojna. W ciągu dnia zazwyczaj mam tyle spraw i różnych obowiązków (praca, wykończenie domu, etc.), które sprawiają, że jestem dosyć aktywna i niestety troszkę mniej skoncentrowana na brzuszku, więc wtedy raczej nic nie czuję...
Dziewczyny z Trójmiasta - ale fajnie macie, że się spotykacie Szkoda, że tak daleko mam do Was, bo bym się chętnie wprosiła
Fusun
Avocado, to chyba już "rodzinne", bo żadnym dzieciom z naszego grona nie spieszyło się na świat :-)
Tym razem chętnie. Jestem na L4 więc mam czas.:-)
madzialenak
mama na pełen etat
A wiecie, że ten mój leniwy, trzeci zarodeczek, osiągnął dziś stadium blastocysty i został zamrożony? Ale On jest dzielny!
Super, bardzo dzielny. Będzie duża rodzinka
madzialenak
mama na pełen etat
ok może być wtorek
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzialenak
mama na pełen etat
Jak najbardziej wtorek, jak najbardziej Alfa :-):-):-)
godzina 11 odpowiada Wam dziewczyny?
A
avocado
Gość
11:00- no jasne
reklama
lawendowy_sen
Fusun, Madzialenak, Avocado, już się cieszę na nasze wtorkowe spotkanie :-)
Aleksandretta, oczywiście zapraszamy Będzie nam bardzo miło
Aleksandretta, oczywiście zapraszamy Będzie nam bardzo miło