gosia__1983
Fanka BB :)
Gratuluje ci Oskaa nasze dzieci prawie w równym wieku dzieli je pare minut no i inny szpital ale też we Wrocławiu bo Milenka urodziła sie 22.10. 2013 o godz 22:20. Tylko była prawie o połowe mniejsza bo 2450 ale jest zdrowiutka:-) U mnie tez mała była odrazu zemna tzn na drugi dzień po cesarce ja wstałam na drugi dzień i odrazu prosto bolało troche ale nie było tragedii po 2 dniach juz nic nie czułam przy chodzeniu tylko jak wstawałam z łużka, a najgorzej jak mnie kaszel złapałJestem Kochane Byłam odcięta od netu odkąd wylądowałam w szpitalu... Było tak:
W sobotę (19/10) od 5 rano coś mi się sączyło i odszedł czop, więc pojechaliśmy z mężem na IP. Skurcze się pisały i dr po zbadaniu stwierdziła, ze sączą się wody i przyjęła mnie na porodówkę. Po zbadaniu na porodówce okazało się, ze to jednak nie wody, tylko rozwodniony czop ale już mnie nie chcieli wypuścić do domu. W niedzielę dostałam łóżko na patologii. I tak leżałam w szpitalu pod obserwacją :-( 21/10 o 23:30 zaczęły mi się bóle, ale nie było rozwarcia. Po rannym obchodzie wzięli mnie znów na badanie i było 2cm rozwarcia. Wysłali mnie porodówkę. Od razu dostaliśmy salę porodów rodzinnych, więc mąż był ze mną cały czas. Miałam okropne bóle a rozwarcie mało postępowało Pod koniec darłam się z bólu na całą porodówkę. Męczyli mnie tak 13 godzin, bo myśleli, ze rozwarcie pójdzie do przodu, ale osiągnęło tylko 5cm, więc zdecydowali o cc. Sama cc ok, ale dochodzenie po niej masakra :-( Jednak od pierwszego dnia byłam przy małym a mąż razem z nami. W sobotę wypisali nas do domku. Karmię piersią a jak mały robi aferę, to dokarmiam mleczkiem (jednak staram się nie więcej niż dwa razy na dobę). Jesteśmy w nim zakochani :-)
Adrianek urodził się 22.10.2013 o 23:35. Waga 4160, wzrost 57cm, 10pkt :-):-)
Gratuluję świeżo upieczonym Mamusiom :-)
Ostatnia edycja: