reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Gratulacje mamuski
ale mnie głowa boli od kilka dni masakra
ale mnie głowa boli od kilka dni masakra
Milagors - gratulacje, dobrze ze jesteście już razem Twój post natchnal mnie pozytywnym myśleniem o porodzie, chociaż dla mnie do czas odległy, ale stracha trochę już mam. Po tym jak napisalas ze da sie przezyc, faktycznie pomyślałam ze moze nie ma sie czego bać
Ja biorę nadal Duphaston, 4 tabletki dziennie, jestem w 10 tc
Ja biorę nadal Duphaston, 4 tabletki dziennie, jestem w 10 tc
Aleksandretta
Moderator
Dziewczyny, co tu taka cisza? Gdzie się podziewacie?
Ja przeglądam właśnie wózki w necie. Jakie wózki wybrałyście lub rozważacie?
Hej kobietki!! Ja tylko przelotem.
Przede wszystkim ogromne gratulacje dla mamuś!!! Witam wasze maleństwa po tej stronie brzuszków. Niech zdrowo rosną.
Któraś pytała o progesteron - ja luteinę brałam do 36tc i pewnie jestem rekordzistką. Brałabym dłużej ale ledwo opanowali mi przedwczesny poród i wolałam nie ryzykować aplikacji.
Moje dziewczyny są już mega wielkie i rozwinięte. Idę spać bo jutro kolejny twórczy dzień z nimi.
Buziaki kochane!!!
Przede wszystkim ogromne gratulacje dla mamuś!!! Witam wasze maleństwa po tej stronie brzuszków. Niech zdrowo rosną.
Któraś pytała o progesteron - ja luteinę brałam do 36tc i pewnie jestem rekordzistką. Brałabym dłużej ale ledwo opanowali mi przedwczesny poród i wolałam nie ryzykować aplikacji.
Moje dziewczyny są już mega wielkie i rozwinięte. Idę spać bo jutro kolejny twórczy dzień z nimi.
Buziaki kochane!!!
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Dziewczyny, co tu taka cisza? Gdzie się podziewacie?
Ja akurat z pracy wróciłam :-). A wózek już wybrałam, zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia i już żaden wózek mnie nie interesuje. Czekam jeszcze z zakupem ze względu na gwarancje. A wybrałam "bebetto solaris b 3w1" w kolorze ciemnoniebieskim. Ty już masz jakiś na oku?
Jeszcze nie dawno wypatrzyłam alternatywę do kombinezonu dla młodego. Wgląda solidnie i jest fajnie przemyślany. Jednak nie znam nikogo, kto by taki miał
DO SPANIA W WÓZKU i...powrót ze szpita po porodzie (3631357767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a nad łóżeczkiem myślę takim
PRODUCENT 2W1 ŁÓŻECZKO-KOŁYSKA Z WYPOSAŻENIEM (3605569547) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Fusun
Sylwia, śliczne te łóżeczka z wyprawką. Obejrzałam wszystkie. Nie wiedziałabym, na które się zdecydować
Sylwia ja dla nalej dostalam taki spiworek, pasuje do wszystkiego:
Śpiworek Arctic Wallaboo
A u mnie dzisiaj trudny dzien pionizacji. Bolalo jak jasna cholera, mdlalam. Droga do toalety zajela mi 3h. Ale sie uparlam i dalam rade. Posypala mi sie morfologia, zwlsszcza plytki. Dostalam leki. Macica sie kurczy. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo nic przy malej nie moge zrobic. Dzis udalo mi sie lezec na boku to chociaz ja mialam obok. Mleka brak. Troche siary ale malo. Ogolnie lapie troche zalamki bo nic mala ode mnie nie ma. Tyle co ja przytule. Znowu na noc zabrana bo nawet nie moge jej nakarmic, przewinac. Ogolnie ciezko.
Z nadzieja patrze na jutrzejszy dzien. Jak mloda nie ma zoltaczki to wracamy w sobote do domu.
Maz u mnie jest i wszystkim sie zajmuje...
Śpiworek Arctic Wallaboo
A u mnie dzisiaj trudny dzien pionizacji. Bolalo jak jasna cholera, mdlalam. Droga do toalety zajela mi 3h. Ale sie uparlam i dalam rade. Posypala mi sie morfologia, zwlsszcza plytki. Dostalam leki. Macica sie kurczy. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo nic przy malej nie moge zrobic. Dzis udalo mi sie lezec na boku to chociaz ja mialam obok. Mleka brak. Troche siary ale malo. Ogolnie lapie troche zalamki bo nic mala ode mnie nie ma. Tyle co ja przytule. Znowu na noc zabrana bo nawet nie moge jej nakarmic, przewinac. Ogolnie ciezko.
Z nadzieja patrze na jutrzejszy dzien. Jak mloda nie ma zoltaczki to wracamy w sobote do domu.
Maz u mnie jest i wszystkim sie zajmuje...
memories02
A ja dzisiaj miałam wizytę u swojego ginka, syneczek waży 830 g i wszystko w normie :-):-):-)
Sylwia--> piękna wyprawka to łóżeczko z całym wyposażeniem
Dobranoc wszystkim
Sylwia--> piękna wyprawka to łóżeczko z całym wyposażeniem
Dobranoc wszystkim
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Milagros początki są bardzo trudne, dobrze wiem o czym piszesz ale uwierz z każdym dniem będzie lepiej Już jutro dasz na pewno radę zająć się małą. Fajnie, że masz męża przy sobie, który Ci pomaga, tego mi właśnie brakowało w szpitalu, samemu trzeba było sobie radzić i było naprawdę ciężko. Powodzenia.