reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem, jestem.
Ufff, cały ciężar stresu ze mnie zszedł. Wszystko w najlepszym porządku.
Serce bije, jak dzwon 176 bpm. Maluch ma już 3,67 cm. Machał rączkami, uśmiechał się. Nóżki miał skrzyżowane.
Dr nagrał mi filmik, więc kolejny będzie do domowego albumu.
Kolejna wizyta-08.11 i będzie to usg genetyczne.
No i zmienił się termin porodu - 15.05.2014r. Avocado, Ty już wiesz, co masz robić :-)

Lawendowy Sen :-) jak to dobrze czytać tak wspaniałe wieści :tak: ... a swoją drogą to taki mały bąbelek a już w filmach gra :-D ciekawe czy to Gwiazdor czy Gwiazdeczka ;-)

ja radzę sobie, ale plecy mi niestety cały czas dokuczają. Na dodatek maluchy się zmówiły i teraz budza się,płaczą, machają rączkami, i co tam jeszcze wymyślą w tym samym czasie. Mam jeszcze jeden kłopot o którym czytałam,że zdarza sie wielu kobietom po porodzie - na noc potrzebuje co najmniej trzy koszule plus śpie na ręczniku, mam nadzieje,że niedługo to minie, skąd tyle tej wody we mnie :confused: , budzę się cała mokra

Lawendowy, no suuuper. Wiedzialam, ze tak bedzie bo wtedy ci bez glowki ZoStacha zmierzyli.

super, ze wszystko jest dobrze. Bardzo ale to bardzo sie ciesze!!!

czemu twoj maz nie byl z toba? Moj to pierwszy sie do gabinetu pcha. Potem bardziej przezywa niz ja. Teraz bedzie w srode kangurowal to chodzi podekscytowany jak glupek ;))

aaaa, moja dr dzisiaj nazwala moja corke Klopsik. "Prosze sie przygotowac, ze bedzie podobna do klopsika. Krotka i gruba" cuuuudnie.

Gotadora, sama jestem ciekawa, kto tam mieszka. Ale tylko dlatego, że móc operować pełnym imieniem.
Bo jeszcze się przyzwyczaję do ZoStacha i tak zostanie :-) Dla mnie najważniejsze, żeby było zdrowe.

Milagros, mój tez się pchał, ale w czasie badania dr zawsze go wypraszał. I niestety został zmuszony siedzieć na korytarzu.
Dzisiaj miałam jeszcze usg dopochwowe i dr nie bardzo preferuje widownię :tak:

Klopsik??? Przecież Wy już macie wybrane imię :-)

dziewczyny - dzieki za odpowiedzi. ja zawsze mam przepisywane 3X1 dupka i to wszystko. problem taki, ze ja nie mam jak zrobic weryfikacji progesteronu (nie pytajcie czemu, w tym kraju nie mozna isc prywatnie i zrobic sobie badanie krwi), wsio na czuja wiec musze. 3x1 troche wydaje mi sie malo, chce zwiekszyc ale wlasnie nie chce przedobrzyc.

do 3x1 dupek chce dodac 3x1 dopochwowa lutke - mam nadzieje ze to wystarczy

reklama
Do góry