reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Akt. dot: Lawendowy sen

PAŹDZIERNIK

1. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
2. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
3. GOSIA_1983 (25 paździrnik -cc) - córka Milena
4. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

5. AVOCADO (24 listopad) – córka
6. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

7. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
8. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

9. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
10. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

11. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

12. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
13. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lawendowy sen ale słodziaki, uśmiałam się:-). Super, że na wizycie wszystko dobrze. Kurczę ja prosiłam ostatnio o filmik z usg, a dostałam zdjęcie. Nie mam jeszcze ani jednego i chyba dopóki nie zapłacę za 4d, to żadnego nie dostanę grrrr.

lolitka ja do tej pory biorę utrogest dopochwowo 3x2 i progynove 3x1 i jestem od dzisiaj na etapie odstawiania. Boję się jak głupia.

milagors padłam z klopsika :-D. Super, że troszkę zmieniła pozycję, juz niedługo się spotkacie! Nie wyobrażam jeszcze sobie siebie na tym etapie, a chciałabym!
Gotadora podziwiam Cię za opiekę nad dwójką maluchów:rofl2:. Podwójne szczęście i podwójne zmęczenie hehe.

Sylwia dziękuję za opis kastracji psiurów, utwierdzasz mnie w tym, że to będzie dobry pomysł. A na święta mój potwór dostanie od Mikołaja pusty worek... mosznowy:-D

Lawendowy - gratulacje:) widzę ze jesteś tylko kroczek przede mną bo ja mam termin na 25/05:) będę bacznie obserwować jak Wam idzie:) mam Usg za dwa tygodnie to mam nadzieje ze już nasze maluchy bedą podobnego wzrostu:)

Avocado - możesz mnie dopisać na listę majowek na 25/05:)

Lawendowy mały człowiek a już wielki i wielka radość z wizyty, super :-D
milagros heheheh, moja ulubiona animajca "Klopsiki i inne zjawiska pogodowe" mi się skojarzyła, z Twoim klopsikiem:-) polecam!jak wyzdrowieję, wybiorę się na drugą część do kina!
No trzymamy wszyscy jutro o 9.00 za Tequillę, co by dużo pięknych jajek zniosła i dużo się zapłodniło :-D

gotadora niestety już nie ma regulacji dotyczących cen leków. U siebie na wsi za duphaston płacę 45 zł, w aptece przy novum 30 zł, a w Pruszkowie na Helenowskiej 24 zł. I tak na prawdę za 1 opakowanie u siebie na wsi kupię 2 opakowania w aptece w Pruszkowie. Podziwiam Cię kochana że tak dzielnie sobie radzisz przy maluszkach. Osobiście znam jedno małżeństwo z bliźniakami i u nich to nawet dziadkowie z obu stron pomagali 24 h na dobę do 2 roku życia. Mam nadzieje, że kolki niedługo miną.

mazenka :rofl2::rofl2::rofl2: padłam ze śmiechu i turlam się po podłodze :rofl2::rofl2::rofl2:. Pusty worek mosznowy w darze od Mikołaja :-D. Oj niedobry ten Mikołaj :-D.

Lawendowy świetna pamiątka taki filmik. Ja dostanę teraz przy usg połówkowym :-). Cieszę sie, że wizyta odbyła się tylko przy dobrych wieściach.

TeQuilla za Twoje jajeczka &&&&&&&&&

A ja dzisiaj poszalałam na zakupach. Między pacjentami pobiegłam do sklepu dziecięcego i nakupiłam śpiochów, pajaców, czapek i niedrapek :-). A potem z asystentką zamiast do pacjenta iść to w socjalnym oglądałyśmy zakupy :-D.

Miłego wieczoru :-)

Megi*, widzę, że będę sama w majowej rubryczce :-)

TeQuila, kolorowych snów w czasie jutrzejszej punkcji. Trzymam mocno kciuki i myślami jestem z Tobą.
Cały czas trzymałam Ci miejsce :-), ale te tuż po mnie, jest już zajęte.

Sylwia, gratuluję udanych zakupów. Widzę, że pomału się rozkręcasz.
Za duphaston płacisz 24 z ł:szok:, to tanio jak barszcz.
Ja do tej pory płaciłam 38 zł, a teraz znalazłam za 35 zł i cieszę się, że jest ciut taniej.

Akt.dot: Megi*

PAŹDZIERNIK

1. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
2. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
3. GOSIA_1983 (25 paździrnik -cc) - córka Milena
4. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

5. AVOCADO (24 listopad) – córka
6. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

7. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
8. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

9. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
10. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

11. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

12. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
13. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
17. MEGI* (25 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Avocado - dzięki:)

Ja tez za duphaston płace najróżniejsze ceny, w Superpharm płacilam ponad 45 zł, teraz płace raz 27 raz 30 - w tej samej aptece - pani mówi ze co tydzien duphaston przyjeżdża z hurtowni w innej cenie. Rozbieżności cenowe są przerażające... A pudełko wystarcza mi na piec dni więc skali miesiąca to naprawdę duża różnica.

reklama
Do góry