reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
hey dziewczynki

a ja w nocy miałam skurcz w dole po prawej stronie brzuszka, dzidzia była bardzo aktywna, ale jak wstalam do toalety to musiałam w połowie drogi stanąć i odczekac z 3 minutki bo nie mogłam sie ruszyc! kurcze, mam nadzieje, ze to tylko więzadla macicy się rozciagaja i to nie jest nic groznego...

Miłego dnia dla Was wszystkich!!!

Oskaa piękny brzusio. Bardzo fajne zdjęcia:)

Kwiatuszeq lepiej poczekaj na betę, sikacze nie wychodzą, po co się denerwować?

Memories jeśli masz taka możliwość to zadzwoń do lekarza i skonsultuj co to mogło być, a tym czasem wypij nospę. Zadziała rozkurczowo.

Ja już jestem na etapie prasowania, ufff, zrobiłam sporo prania:) nie lobię prasować, ale dla córeczki to co innego:)

Dziękuję bardzo za wypełnione ankiety, nawet nie wiecie jak bardzo mi pomagacie. Obecnie mam 35 ankiet, a potrzebuję ok 100, dlatego bardzo serdecznie zachęcam do wypełniania. Z góry bardzo dziękuję
usmiech.gif

http://moje-ankiety.pl/respond-52794/sec-XKyg xmTR.html

A gdzie wszystkich wywiało????
Jeszcze bym zrozumiała, jakby pogoda sprzyjała spacerom, wypadom do lasu. Ale pogoda nas nie rozpieszcza i jest raczej barowa, a na pewno forumowa.
Haloooo? Gdzie Wy? Na porodówce, to tylko Sony, ale ona jest usprawiedliwiona :-)

Mile spędzonej niedzieli

reklama
Do góry