reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam mamule i mamissimy i brzuchowate ;-)
Właśnie wróciłam z podglądania synka, który waży już 1,5 kg :-) hemoglobina jak na ciążę dobra (oczywiście nadal brać żelazo), brak bakterii w moczu (jakim to cudem?!!!:happy:) i brak cukrzycy, więc świętujemy! ale żeby nie było za fajnie, spuchły mi dłonie i nogi.nogi mam jak hobbit, albo mały słoń, a moja dr mówi,ze tylko pic więcej wody i odpoczywać więcej, i nie ma rady na to :-( czy ktoś ma podobnie?jakieś inne, dodatkowe zalecenia? bo jak mi trąba wyrośnie, to już tylko ZOO zostanie....:zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczyny:-).
Martka z tego co wiem to niestety nie ma sposobu. Ja się z opuchlizną męczę już chyba od 4 miesiąca.Nic się nie martw trąba mi jeszcze nie wyrosła;-).Mój dr kazał mi brać "cyclo3fort" ale odstawiłam bo na mnie wcale nie działało.

cześć dziewczyny :-)

TeQuila mi w czasie stymulacji również dokuczał silny ból głowy, robiłam sobie okłady na czoło. Mało pomagało, ale ból minął po kilku dniach.

Marta ja się już z opuchlizną zaprzyjaźniłam. Lepiej jest jak sobie leżę z nogami do góry. Nic już nie wymyślę.

Byłam dziś w przychodni na odwiedzinki i dr mnie zgarnęła na badanie. Szyjka ma 1 cm a rozwarcie na 1,5 cm. Mały głową bardzo nisko. Uraczyłam masażu szyjki, oj jakież to "wspaniałe uczucie" O 12 miałam masaż, a do teraz mnie wszystko boli i ledwo chodzę. Na ktg wyszły 3 skurcze ale słabe 40 % za to jeden po drugim. Ponoć moja wydzielina nie wygląda na tą porodową, ale wody mogą odejść w każdym momencie. Cholera plecy mnie co chwilę bolą :((

reklama
Do góry