reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiedyś w radiu był ranking najdziwniejszych imion nadawanych chyba w woj. dolnośląskim i nie uwierzycie jedno z nich było FIONA, biedne dziewczynki. Ja rozumiem, że można bardzo lubić bajkę Shreka, ale możne bez przesady :-D

reklama
Hej dziewczyny. Ale się uśmiałam z tych imion:-)
Zastanówcie się jeszcze jak imię i nazwisko będzie brzmiało czytane wspak. Miałam w podstawówce kolegę, który miał normalne imię i nazwisko, ale czytane od tyłu brzmiało: Łachim Kalachim. To oczywiście przegięcie żeby nadawać imiona, które będą ładnie brzmiały czytane wspak, ale dzieci zawsze znajdą coś żeby się pośmiać. Swoją drogą mój syn też ma na imię Łachim:-D

miłego dnia

Witajcie.
Faktycznie temat wybrałyście świetny :)
U mnie wyglądało to tak, że mój M sobie wybrał, oczywiście dlatego że ma tak na drugie imię ;) Jeszcze płeć nie była określona, a on już wiedział że będzie Pawełek. Co do drugiego imienia to dostałam zaszczyt że mogę sobie wybrać jakie chcę.....hehe. Sama się już do Pawełka przyzwyczaiłam i nie umiałabym nic nowego wybrać.

Również imiona które są na górnej liście nadawanych imion w Polsce odpadają. Miałam właśnie w klasie 3 Anie i 4 Kasie :) Ja byłam zawsze jedna :)

Fusun, no to faktycznie miał chłopak przekichane.
Ale dla mnie idiotyzmem jest dawanie dziecku na imię Michał przy nazwisku Michalak, Michalski.
I takich przykładów można by mnożyć bez liku. Dlatego imię dla dziecka jest wyborem na całe życie i trzeba zrobić to z głową.

Miłego dnia :-D

Ja uciekam na badania.
No i opryszczka mnie zaatakowała. Walczę z nią od wczoraj.

no kobitki

dobrze grzalyscie miejsce na liscie na maj dla mojej Natalii?bo chyba wyglada na to,m ze ta Natalia bedzie. dzisiaj II kreski ujrzalam:)

jeszcze nie moge uwierzyc i nie robilam bety ale kreski blade dzis wyszly wiec cos jest na rzeczy. jutro bete robie i powtarzam w poniedzialek. trzymajcie kciukijestem w szoku ze moglo sie znowu udac po tylu moich porazkach.

modlcie sie za moje dzieciatko

Ostatnia edycja:
reklama
Lolitka, z tego co pamiętam to byłaś baaaardzo pozytywnie nastawiona, imię dla dziewczynki wybrałaś jeszcze przed stymulacją:-) Jak widać nastawienie pomogło więc trzymaj tak dalej.

Memories - gratulacje należą się Lolitce, ale miło było zobaczyć jak to jest, jak to jest gdy to mi ktoś gratuluje ciąży:-) Mam nadzieję,że to znak i niedługo będę i ja przyjmować gratulacje

Do góry