reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Już po wizycie. Jest jeden Dzieciaczek :-) ładnej wielkości. 16 stycznia kolejne usg - serduszkowe :tak: Termin porodu 30 sierpnia. Muszę zrobić sobie suwaczek ;-) Ale się cieszę... Gorąco Was pozdrawiam.

reklama
Mi rozstępy się pojawiły po 30 tygodniu, ale miałam już obwód brzuch powyżej 110cm :) Były okropne i z dnia na dzień coraz więcej, czerwone pręgi..Pocieszające tylko to, że teraz już zbladły i są mało widoczne.
Gratuluję szczęśliwym mamusiom i tym świeżo zaciążonym

Kosik nastawiaj sie na chłopaka,bo faktycznie na naszym forum same chłopcy się rodzą:-D
Kwiat lotosu to mnie pocieszyłas z rozstepami,że po porodzie blednąteraz to nawet na nie patrzeć nie mogę:no:

A mój synek od wczoraj jakiś aktywny się zrobił,rozciaga,wyciaga się,miejsca mu mało czy szykuje sie do opuszczenia brzuszka?

Muszę stanąć w obronie mojej córeczki :-) ... bo tu same chłopaki chcą się rodzić ... na my na przekór czekamy na dziewczynkę :-) Mam nadzieję, że świeżo zaciążone trochę wesprą dziewczynkowe statystyki, bo faktycznie jakoś tu mało dziewuszek się rodzi :-).
Kasia - moja mała jest bardzo aktywna od samego początku, więc się zastanawiam czy może się trochę uspokoi tuż przed wielkim dniem. Wiesz coś o tym, czy dzieciaczki faktycznie zmieniają formę aktywności przed porodem? Bo ja nic nie wiem na ten temat!
Kosik - cieszę się, że fasolka ładnie Ci rośnie!

Dzięki Dziewczynki. Z chłopaka będziemy się tak samo cieszyć jak z córy, ale przyznaję, że jestem bardzo ciekawa płci :-) Ale jeszcze troszkę potrwa zanim się dowiem... Po wczorajszym badaniu jestem już spokojniejsza. Najbliższej rodzince już na wigilii powiedzieliśmy, że jest szansa na dzidziusia, bo się wypytywali dlaczego winka nie piję. Teściowa wczoraj nie wytrzymała i zadzwoniła 15 minut po wyznaczonej godzinie wizyty i jak się spytałam czy będzie dobrą babcią, to się kochaniutka aż popłakała :tak: Mała kropeczka a tyle szczęścia wnosi w życie innych. Buziaki, miłego wieczoru

Kosik z twojego postu wynika,że masz bardzo dobrą teściową,to dobrze,że jest dla was taką podporą.Moja teściowa też była bardzo dobra,ale niestety już nie żyje.
Matylda pytałam sie swoich koleżanek-doswiadczonych mam czy wieksza aktywnosc dziecka w takim tc ma jakieś znaczenie,ale żadna nie wiedziała.Pytały się czy zjadłam cos ostrego lub pikantnego,bo to ponoć wpływa na zwiekszoną aktywnosć dziecka,ale nic takiego nie jadłam.Jutro idę do lekarza i mam nadzieje,że sie czegoś dowiem:-)

reklama
Do góry