reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam:-)
dziewczyny, nie wiem komu zadac te pytanie na forum, bo wczesniej pisywalam na in vitro ale wy jako ciezarowki wydaje mi sie jestescie ekspertami i doradzcie mi chodzi mi o moja bete. jestem po crio. W 10 dpt mialam 17mIU/ml
w 14 dpt miałam wynik 67,720 mIU/ml
wg norm laboru 3-4tydz 5,800-71,200
4-5 tydz 9,000-750,000
niby sie zalapuje wg norm laboru na 4-5 tydz ale bylam we wtorek u dr i mnie zalamal bo powiedzial ze jest za maly przyrost i kazal zrobic bete w piatek. Dzis zrobiłam bete (18dpt)i podrosła do 181,100 mIU/ml.
Na dodatek mialam dzis jednorazowo plamienie ale po wizycie u dr dołozyl mi duphaston.
Progesteron w 14 dpt mialam 31 a dzis 18dpt 24 wiec spadla . Mam mętlik w głowie. Błagam pomóżcie, czy któras z Was miała taka bete na poczatku a jest ok??

reklama
kikifish przyrost jest i wydaje mi się, że to jest najważniejsze. Niestety nie znam się na tym zbyt dobrze, a nie chcę Ci robić mętliku w głowie. Na Twoim miejscu zwiekszylabym progesteron dopochwowy o 100 %, jaką dawkę teraz bierzesz? I ile miałaś podanych zarodków?

dzis bylam na wizycie u dr i na usg nic nie bylo widac. kazał zrobic bete 4.10 i przyjechac na usg. tez liczyłam wg tego kalkulatora te bete i nie wiem czy dobrze zrozumialam bylo napisane ze normal jesli chodzi o przyrost?? czy z tych nerwow juz zle rozumie?

reklama
Do góry