reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
kwiatuszek spełnienia tego najważniejszego marzenia:-D.

Tequilla powodzenia jutro!

Ale Wam zazdroszczę spotkania:-). Mnie dzisiaj z nerwów brzuchol pobolewa, leciutko, ale stres na pewno maleństwu nie służy:no:.
Zastanawiam się czy kupić aparat do słuchania serduszka malucha w brzuszku, myślicie że warto? I czy byłoby u mnie już coś słychać?

Maja straszna ta Twoja historia:szok:.

Mazanka ja też się zastanawiałam, ale zrezygnowałam z zakupu. Serduszka można słuchać od 12 tygodnia, a że niedługo później zaczyna się czuć ruchy dzidzi to zrezygnowałam. Ja moje czułam bardzo szybko, ale niektóre dziewczyny późno. A tego nie można przewidzieć niestety.

Tequila - trzymam kciuki za jutrzejszy scratching:tak: Czekam na relacje.

Dziewczyny, a Wy na skurcze to bierzecie nospe czy nospe forte??

Ostatnia edycja:
Tak czytam o kolejnym spotkaniu na pomorzu a śląsk nadal czeka na swój" pierwszy raz",dziewczyny może skoro spotkanie poprzednie nie wypaliło uda się spotkać teraz? co Wy na to?

TeQuila, ja też bym była chętna, ale mam do Was trochę za daleko :-D

Proponuję zorganizować spotkanie, gdzieś w połowie Polski. A miałam kiedyś taki plan, żeby skrzyknąć wszystkich, wszystkich i się spotkać. Ale by było, co???!!! :cool2::cool::cool2:

reklama
Do góry