reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Corcia moja juz nie jest stopkami do dolu... Juz sie skubana przekrecila bo czkawke ma na dole. Tak wiec nie wiem jak rodzic bede ;) moglaby sie zdecydowac a nie tak skacze ;))

reklama
Ja też witam z rańca:)
Dziewczyny dziękuję za zaproszenie, ale i tym razem nie dam rady się do Was dołączyć Kochane.
Ale i za mnie i za mojego bąbeleczka wypijcie jakiś smaczny magiczny napój:):tak::-)

Sylwia-->czekamy na relacje z wizyty
Miłego dzionka dla Was wszystkich:)!!!!:-):-):-)

Milagros, Twoja Zośka, to prawdziwa kobieta. Zmienna od samego początku ;-)

Memories, wielka szkoda, że nie dołączysz do naszego klubu :-)

Avocado, Madzialenak, Milagros, to o której godzinie się jutro widzimy????

Miłego dnia dziewczęta
dontforgettosmile.png

Witam Was wszystkie,

Milagros, zatem z niecierplowoscia czekam na zdjecia Twojego kocyka :tak:

Ja rowniez w wolnych chwilach nadziergalam z welny kilka rzeczy dla malej hihihi Mam nadzieje,ze bedzie chcaiala nosic ;-)

Na wczorajszej wizycie anestezjolog zapewnial mnie,ze zzo nie ma zadnych skutkow ubocznych dla dziecka. Mnie oczywiscie moze bolec glowa i miejsce gdzie podano znieczulenie. Zapenwial mnie ,ze z oddaniem moczu nie powinno byc problemu bo ta forma znieczulenia jest znacznie lzejsza niz w przypadku operacji. Problem jednak jest z moimi zastrzykami antyzakrzepowymi. Najlepiej jest je przerwac 48h przed znieczuleniem hmmm to moze byc niewyknalne jak ja moge przewidziec ,ze za 48h zacznie sie porod. Musze pogadac z moja lekarka ,czy moge przerwac lek wczesniej np. tak jak Madzialenak w 39 tygodniu ciazy. W razie gdybym nie mogla miec zzo , to jest alternatywa nieco mniej skuteczna w zmniejszeniu bolu, to gaz podany w masce poczas mocnych skurczow. Czytalam jednak,ze ten gaz daje uczucie jakby sie odlatywwalo.

Milego dnia Dziewuszki!!!

Ostatnia edycja:
Agapl będąc na konsultacji z anestezjologiem dostałam informację, że czas pomiędzy zastrzykiem przeciwzakrzepowym a znieczuleniem ZO powinno minąć 12 h. Jak poczuje skurcze to mam już zastrzyku nie brać, bo ZO również rozrzedza krew. Najwyższe jej stężenie jest w 3 h po podaniu zastrzyku, a utrzymuje się przez 24 h. Więc te 48 to trochę przesada, a znów moje 12 h może być za mało. No ale ja nie mam problemu z krzepliwością krwi, a tylko biorę to profilaktycznie. Zobaczę jeszcze jak będę we wtorek na wizycie u gina to może łapnę jeszcze jakiegoś anestezjologa z pracy i zapytam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry