reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tequila - o rany, a Ty z Katowic jesteś, teraz zauważyłam :-D Tychy się kłaniają :tak: Ogłaszam, że nadeszła @, dziś mój 1 dc, a u Ciebie jak sytuacja??

gotadora - no to trzymam kciuki, żeby bąbelki mieszkały z Tobą jeszcze przez 2 tygodnie. Wyszłaś na prowadzenie :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki:-)
Pingwinek gratuluję córci!śliczna!
Memories kciuki za wizytytkę!
Sylwia powodzenia na wizycie,niczym się nie stresuj bo wszystko jest w jak najlepszym porządku!
Gotadora cieszę się że wytrwałaś do tego momentu i zaciskam kciuki za kolejne,już ostatnie dwa tygodnie ciąży! Maluszki udowodniły juz że są grzeczne więc posłuchają mamuni i tym razem:-D
Agapl powodzenia na wizycie! życzę oby ból nie był bardzo dokuczliwy!
Hola cieszę się że również z Twoim maluszkiem wszystko jest dobrze:tak:
Lawendowy a jak Ty się czujesz? objawy ciążowe jakieś już się pojawiły?

Wszystkim życzę pięknego dnia,u mnie słonko zagląda do okien...chyba czas je umyć:-D

Lilia miałaś na mnie poczekać;-)
Cieszę się że przyszła @ skoro wyjątkowo była wyczekiwana:-D powiedz co teraz,jakieś leki będziesz brać czy cykl naturalny? kiedy jakieś podglądanko,wizytka?
U mnie sprawa wygląda tak w piątek scratching,potem oficjalne zakwalifikowanie(po scratchingu bo niestety muszę za niego zapłacić a nie mogę zapłacić będąc w programie) no i mam nadzieję dostać już rozpiskę leków i tylko czekać na @
Tak,jestem z Katowic więc nie będę miała do Ciebie daleko;-):-D

Gotadora, oooo to super wiadomosc,ze juz wiesz kiedy cc. Twoje dzieciaczki sa tak usluchane,ze na pewno poczekaja do wyznaczonego terminu. :tak:

Zapomnialam sie wam pochwalic,ze zakupilam ten stanik Alles mama , o ktorym tak duzo pisalyscie. Jestem bardzo z niego zadowolona. Obecnie mam o jeden rozmiar miseczek wiekszy i zastanawiam sie nad kupnem kolejnego ale moze rozmiar mniejszy. Jak sadzicie?POdczas laktacji biust sie powieksza wiec moze zamowie kolejny w tym samym rozmiarze??? :sorry:
Macie jeden ,czy dwa buistonosze do karmienia???

POza tym mam w polowie spakowana torbe. Mala juz jest cala spakowana ,pozostaly tylko moje rzeczy. Czas biegnie nieublaganie i czuje sie juz na wylocie , szczegolnie jak spojrze na nasza liste ;-)

reklama
gotadora grzeczne masz te dzieciaczki, już tak długo siedzą w brzuszku:-D. Jak tak ładnie słuchają, to może posiedzą jeszcze te 2 tygodnie:laugh2:.

lawendowy sen gratuluję serduńka! przepiękne prezenty zrobiłaś:-D. Też chciałabym się rozglądać za literkami, ale nie potrafimy wybrać imion, szok.

Tequilla, Lilia teraz Wy startujecie, nie mogę się doczekać pozytywnych wieści:laugh2:.

Sylwia powodzenia na wizycie. A co do tematu etyki lekarskiej, kiedyś miałam podobną sytuację, gdy jeden lekarz podważał wiarygodność drugiego, a sam nie był lepszy (jak się później okazało). Eeeh życie.

pingwinek mała jest śliczna! :-D

Moje mdłości się zmniejszyły, momentami czuję się świetnie i martwię się czy wszystko okej... Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie. Chyba już nigdy nie pozbędę się niepokoju:szok:
Wiem, że jest jeszcze trochę za wcześnie, ale kupiłam na wyprzedaży 2 pary spodni ciążowych, takich z golfem na brzuch :laugh2:. Jedne minimalnie za duże, strasznie wygodne są, a drugie większe, z myślą o końcowych miesiącach:-D. Były z 40 euro przecenione na 9, nie mogłam się powstrzymać! Do tej pory nie podobały mi się takie naciągane na brzuch, ale jak je założyłam i poczułam tą miękkość, to się rozpłynęłam:szok:.

Do góry