reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny!! JEST CHŁOPCZYK!!!!!!!!!!!!!!:tak: JEST NASZ WYMARZONY MAKSIU!!! Jestem taka szczęśliwa!! Leżał sobie grzecznie na pleckach, machał rączkami, lekarz od razu się zaśmiał mówi „no proszę, chłopczyk, interes ma jak się patrzy !” Nasza radość była ogromna, ale przede wszystkim dlatego że jest zdrowym dzieckiem! Mój lekarz był zbulwersowany tym co usłyszał ode mnie, widziałam że z trudem opanowuje nerwy, powiedział że wyniki są dobre i mam się absolutnie niczym nie przejmować, żadna amniopunkcja nie jest konieczna jak szanowana pani doktor zaleciła, czytał to z oburzeniem, powiedział że lekarz w Łodzi o którym mówiła ma taki sam sprzęt jak tutaj w klinice i jest takim samym specjalistą jak lekarze we Wrocławiu. Powiedział ponad to że sposób informowania mnie o tym był przekroczeniem etyki lekarskiej, jak zerknął na nazwisko owej pani doktor to już wszystko wiedział, mówi że ją zna, że była u nich na stażu, i nie jest to pani genetyk a pani która dopiero się uczy!! Także się uspokoiłam, a usg genetyczne oczywiście zrobimy ale nie teraz jak nakazała a w 20, 22 tygodniu ciąży. Pokazywał mi na usg jak idealne jest dzieciątko, że gdyby miał zespół Edwarda już widoczne byłyby deformacje czaszki, kończyn i szyi a nic takiego nie ma! [FONT=&quot]coleta dziękuję! Twoja historia jest dowodem na to że nie można do końca ufać statystykom!![/FONT]

[FONT=&quot]kwiatuszekq20[/FONT] jest bardzo dobrze! Wszystko jeszcze urośnie!;-)

[FONT=&quot]lawendowy_sen[/FONT] gratuluję, to prawda, uczucie jest cudowne! [FONT=&quot]martka273 ma rację, to forum jest naprawdę szczęśliwe, zobaczcie jak pięknie się to wszystko potoczyło nam, nie dość że wszystkie po kolei widzą cudne betki to jeszcze porody bez komplikacji i rodzą się wspaniałe dzieci i jakie grzeczne [/FONT]
:tak:[FONT=&quot]
[/FONT]

memories - trzymam kciuki za wizytę, powodzenia.

Tequila - powiedz mi, a może raczej napisz :-) czy też jesteś taka nerwowa?? Kurcze czasem mam ochotę kogoś uszkodzić :-) Muszę się wyciszyć przed crio, tylko jak to zrobić :confused: warunki w pracy temu też nie sprzyjają :baffled:

Maja - gratuluje synusia :tak: Cieszę się, że dr Cię uspokoił.

Miłego dnia dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Akt. dot. MajaSauer

1. PINGWINEK (20 wrzesień - cc) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

2. SONY (18 październik) – syn Paweł
3. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
4. MILAGORS (23 październik - cc) – córka Zosia
5. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
6. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
7. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

8. AVOCADO (24 listopad) – córka
9. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

10. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
11. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

12. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
13. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

14. DARII (2 luty 2014) - córka

MARZEC

15. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn
16. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
17. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

18. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny a co lekarz zapisuje przed punkcja oprócz tego zastrzyku na pekniecie?? jakies leki ponoc na odkazenie czy cos?
bo moj jest czasem zakrecony i chcialabym sie przypomniec w razie czego?

reklama
lilia ja ogólnie należę do osób mega nerwowych,często się wkurzam a myśli o zabiciu kogoś są na porządku dziennym ;-):-D
nie wiem czy jestem bardziej nerwowa przed stymulacja teraz,zauważyłam jednak że częściej niż za pierwszym razem myślę o stymulacji,punkcji,transferze,dużo bardziej przezywam wszystkie wizyty nie wiem dlaczego bo już przecież wiem "z czym to się je" więc powinnam być spokojniejsza a tymczasem juz na dwa dni przed wizytą żołądek mnie boli:szok: a wyciszyć się by się przydało,ale ja nie odpowiem Ci na pytanie jak,przykro mi,ja nie potrafię wyluzować gdy na czymś mi bardzo zależy,cóż taka nasza natura :-D
W każdym bądź razie jak znajdziesz złoty środek na pozbycie się nerwów to ja bardzo chetnie również z niego skorzystam :-D

Maja gratuluję syneczka,Maksymilian to piękne imię!

Kwiatuszek lekarz przepisuje antybiotyk przeciw zakarzeniu

Ostatnia edycja:
Do góry