reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

madzialenak załatw sobie receptę od pediatry na krem "emla", przydaje się do szczepień znieczula miejsce wkłucia i dzieciaczek nie płacze. Mam porównanie bo Alicja wyła na pierwszym szczepieniu jakby ją ktoś mordować chciał a po jeszcze pół godziny a przy drugim z kremem to się cieszyła do pielęgniarki. Teraz 1 października mamy 3 szczepienie i krem też użyję bo mi został. Polecam, super sprawa.

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatek, a ty kiedy masz punkcje? Jakie amh? Co bierzesz jeszcze poza gonapeptylem? Menopur? Ile? 8-9 nie jest zle ale moze byc wiecej jak jeszcze masz czas do punkcji. Enfo super, jeszcze urosnie.

Kwiatuszek, ktory to Twoj dzien stymulacji??? Zdaje sie ,ze to Twoja druga kontrola i wydaje mi sie ,ze jest calkiem niezle. Pecherzyki jeszcze podrosna i endo rowniez. Wszystko na dobrej drodze.

dzis bedzie 7zastrzyk z gonalu

laski a ktoras z was stosowala lutinusa bo dostalam cale opakowanie tak na tydz powinno starczyc co myslicie o tym leku mozna go stosowac z luteina np?

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek wszystko zmierza ku dobremu,pęcherzyki podrosną i będzie ok,wiem że zapładniają tylko 6 ale wiesz lepiej mieć ich więcej niż mniej ;-)

Lawendowy sen wiem pewnie wzruszona biciem serduszka świętujesz z mężusiem ale podziel się dobrymi wiadomościami z nami :-D

reklama
Kwiatek, jak dziewczyny mowia jest dobrze, moze byc jeszcze lepiej. A z reszta lekarze licza a potem i tak pobieraja zupelnie inne ilosci. U mnie bylo okolo 20 a pobrali 13 a potem 13 i pobrali 15. Tak wiec... Zobaczysz.

Do góry