reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie oglądam program na TLC o ciążach po menopauzie i szczerze to nie pochwalam robienia IVF po 50 roku życia. kobieta przed 60 spłodziła bliźniaki.

Sony, tez ogladam. Tragedia. Nie chcialabym miec matki, ktora ma 60 lat! I ladwo chodzi... Toz to ona niedlugo umrze. Egoistka. A jedna na dodatek jest niewidoma...

Osobiście również uważam że to za późno na macierzyństwo,szkoda że nikt nie myśli o tym dziecku które sie urodzi,kto z nim zagra w piłkę,pobawi sie w berka i dogoni gdy zacznie uciekać ? w wieku 20 lat będzie się opiekować niedołężną matką,koszmarne

[FONT=&quot]lawendowy_sen[/FONT] Ale czad!! Gratuluję betki!! No i dwóch kreseczek :tak:

[FONT=&quot]madzialenak ja się będę starała bez smoka ale na wszelki wypadek będzie gdzieś schowany. Smok to masakra, a szczególnie odzwyczajanie od niego. U mnie na grupie na 42 dzieci była tylko dwójka bez smoków a schodzą do nas jak mają półtora roku i rodzice odzwyczajenie od smoczków zrzucają na nas, „proszę mu dać tylko do spania” i zero konsekwencji bo jak tylko stoją w drzwiach to już drugi smok w ręku, prosimy ich bez końca, tłumaczymy że tak to do niczego nie dojdziemy, musimy współpracować, ale cóż, „pani nie rozumie ja bez tego smoka to w domu nie mam spokoju a ja też bym chciała odpocząć po pracy” i tak w kółko.[/FONT]
[FONT=&quot]gotadora jestem z Tobą myślami i sercem!![/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Aduś16 GRATULACJE!! Ja wariatka zobaczyłam dwa zdjęcia i od razu pomyślałam że niespodzianką się poród okazał i bliźniaki[/FONT]:-D[FONT=&quot] A jak brzuch po cc, bolało? Kochana Maksiu cudny, niesamowita historia z Twoim tatą ,my też ostatnio rozmawiałyśmy o naszych zmarłych tatusiach i też wierzymy że gdzieś tam czuwają nad nami i cieszą się wnukami[/FONT]

[FONT=&quot]SonySony[/FONT] kurcze, przykre to co mówi Twój mąż, tulę mocno:-(

[FONT=&quot]darii gratulacje![/FONT];-)

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Ja dziś o 19 pędzę do lekarza na wizytę, zobaczę w końcu po miesiącu moje maleństwo, myślę już od rana, żeby wszystko tylko było dobrze, może dziś poznamy w końcu płeć!!!!!!!!!!!!!Ciekawe jak dr zareaguje na te fenomenalne wieści od pani genetyk.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Cześć dziewczyny.

Lawendowy Sen
jestem myslami i serduchem z Tobą, czekam na wieści :-)

Milagros no to Zosia sama zdecydowała w jaki sposób chce wyjść :-( nie bój się cc, jest do przeżycia, jest jeden duży plus :-) taki, że w 5 minut masz dzieciątko na świecie.

Maja powodzenia na dzisiejszej wizycie.

Darii
gratuluję córeczki :-) dobrze, że skurcze odpuściły jednakże uważaj i dbaj o siebie.

Sylwia
ale fart, że zdążyłaś na pobranie krwi.

Dziewczyny co do spotkania to nie ukrywam, że najbardziej odpowiadałaby mi Gdynia, nie musiałabym jechać z Sebkiem przez całe trójmiasto. A godzina? aby nie za późno.

My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszą wizytę u pediatry. Wszystko w najlepszym porządku, Sebuś w niecałe 3 tygodnie przybrał na wadze 340 g, super rośnie i się rozwija. Mamy skierowanie na usg bioderek i umówiony dzień pierwszego szczepienia :-)

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego popołudnia.

reklama
Do góry