reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa dziękuje,że pytasz ... u mnie ciśnienie się pogorszyło, pojawił się ból głowy. W czwartek myślałam,że to dlatego,że na zewnątrz dawno nie byłam i że przejdzie. Ból był falami.Przed 20stą był straszny, aż głową nie mogłam ruszyć, no i zgłosiłam pielęgniarce. okazało się,że ciśnienie mi wzrosło. Później przyszedł lekarz i dali mi magnez w kroplówce. Na drugi dzień znowu... zawołali jakaś lekarkę i kazała mi zwiększyć dawkę leku na ciśnienie, a na ból głowy dali dwie tabletki przeciwbólowe. Dziś lepiej,mam nadzieje,że już tak zostanie.

i ja Wam życzę miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
Miłego dnia kobitki.

U mnie wczoraj było fatalnie, chyba się zatrułam bo miałam biegunkę :( i sraczka zielona, a to wszystko przez to że mi się loda zachciało. Oj nigdy nie potrafię się powstrzymać i mam. W nocy odbiło mi się wymiocinami, ale jakoś obyło się bez rzygania. fuj fuj fuj. Dziś pogoda barowa, chciałam się za sprzątanie zabrać, ale teraz mi się odechciało. Poleciałam po pieczywo i oczywiście butów nie mogłam zawiązać, brzuch boli, tchu brak :((

Gotadora nie daj się i wypoczywaj, może na te bóle głowy też brak snu wpływa. Szkoda że nie można sobie wziąć środka nasennego i przespać cały dzień.

gotadora a te bóle głowy to pewnie związane są z twoim ciśnieniem?bidulo, może dobrze, że jesteś w szpitalu i jakoś mogą temu zaradzić.A przed ciążą też takie miałaś?
sony czyżby lody z salmonellą?nawodnij się porządnie, może jakieś elektrolity ci polecą w aptece? Też bym chciała coś nasennego, niby śpię, ale jak wracam z toalety to zanim ułożę się i zasnę to trochę moja...
Miłego dnia, dziewczyny!U nas ładna jesień bez deszczu, pogoda spacerowa:-)

Czesc dziewczynki!:-)
Dzień znów pochmurny a ja mysle jak tu uczcić ostatni weekend w dwupaku:szok::cool2: Chyba na moje samopoczucie wyjatkowo działa psychuka gdyż od czasu jak lekarz ustalił ostatecznie cc na wtorek czuje sie naprawde dobrze jak na ostatnie tygodnie, jedynie brzuch twardnieje i boli w krzyżu, pozatym mam chęć biegĆ, tańczyć i skakać :-D

Widze ze dużo mamus na forum dopadły jesienne choróbska, kurujcie sie kocahen herbatkami z miodem i cytrynką, mnie tak zadko życiu przeziębienia brały że mogłabym na palcach jednej reki je policzyć, naszczescie...
Sony ja też jestem łasuch na lody, a współczuje biegunki :-(

MIŁEGO WEEKENDU !!! Moze wy macie jakis dobry pomysl jak tu świętowac z wielkim brzuchem i samymi zakazami...?;-)

nie Martka, ja mam nadciśnienie indukowane ciążą, niestety sala w której jestem nie sprzyja wypoczynkowi - u dziewczyny non stop jest rodzina, teraz dwie babcie i ciotka, zaraz zwariuje...

Gotadora, może słuchawki z jakąś relaksacyjną muzyką żeby nie slyszec tych babsk?

Dziewczynki czy uzywacie lub bedziecie uzywac monitora oddechu? Pamietam ze Millia pisala ze bedzie. Nam wlasnie przyszedl ten angelcare z el. nianią i mąż testuje nianię, a monitor to dopiero jak Maksiu wróći do domu :-) Macie jakieś doświadczenie z tym monitorem , to podzielcie się plis...

Hej laseczki i @ przylazla pełna para poł nocy nie spalam tak boli
od wtorku gonal +0,5amp gonapeptylu i w pt pierwsze podgladanie jak myslicie w pt juz cos bedzie widac jakies pecherzyki?

Aduś tak mam słuchawki, trochę to pomaga, ale ... jakbyś się czuła jakby przed tobą siedziały trzy kobiety? q..nawet jak chce przejść głupią herbatę zrobić to tak jakbym robiła coś złego, bo muszą się przesunąć ... rany niech wypiszę te dziewczynę i z nią w domu siedzą jak nie umie sobie sama dać rady, ale nie tutaj gdzie leżą osoby, które mają wypocząć w szpitalu, czemu ludzie są tacy???

reklama
Gotadora to jakas masakra :-( zero poszanowania z ich strony, one tam siedza calymi dniami ??? to ja juz sie ciesze ze na Zaspie odwiedziny tylko w pokoju odwiedzin a nie na sali...

Do góry