reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Teguila - może się okazać, że będziemy testować w podobnych terminach ;-) Z moich wstępnych obliczeń wynika, że na koniec października powinnam testować pod warunkiem, że już nic po drodze nie wyjdzie :confused: Ty chyba podobnie. Mam nadzieję, że już nie długo obie będziemy bardzo bardzo szczęśliwe :-):-D

reklama
Lilia no u mnie podobnie:-Dwszystko oczywiście zależy od @ która pewnie jak na złość w terminie nie przyjdzie i od długości stymualcji ale jedno jest pewne ta jesień będzie należała do nas:tak::-D

Gotadora, dzięki… Ale bym chciała być pełnoprawnym członkiem tego forum. Tylko zanim ja się tu pojawie to Was już to nie będzie. Lista ciężaróweczek się skraca, dziewczyny rodzą jedna za drugą,
a z wątku invitrowego nikogo nie przybywa. Na szczęście Lawendowy ratuje sytuację:-)

Aduś, a to w Invikcie można sobie wybrać lekarza? Słyszałam, że chodzi się do tego, który akurat przyjmuje. Na kwalifikacyjnej byłam u dr Ziel. (taki młody). Mogłabym się go trzymać i tak zrobię jeśli to będzie możliwe. Ale biorąc pod uwagę jaką „fabryką” jest Invikta, to wątpię żeby się udało być cały czas u jednego lekarza. Chciałabym chociaż stymulację przejść u jednego. Kolejny etap – punkcja może być u innego i transfer też. Żeby tylko w stymulację nikt inny się nie wtrącał.

Fusun ja byłam cały czas pod nadzorem jednego lekarza, owszem widziałam online, że w trakcie były konsultacje z profesorem, punkcję zrobiła inna dr i transfer prof, ale na wizyty cały czas "chodziłam" do jednego lekarza.

Fusun będę tu i tak zaglądać, jakże miałabym tak raptem bez Was żyć???

Fusun, trzymam kciuki za owocną stymulację, która zaczniesz już niebawem.

TeQuila, Lilia, za Was dziewczyny też. Musimy podtrzymać to forum :tak:
bo niedługo nasze ciężaróweczki nie będą miały na nic czasu.

Madzialenak, jak się robi tak grzeczne dzieci? :-D
Oby i moje było takie grzeczniutkie, jak Sebuś. Ale szansa jest spora, bo mają tego samego ojca chrzestnego :-D

Dziewczyny podbijam pytanie :-)

odebrałam dziś wyniki fsh i lh i tak fsh 8,2 a lh 5,8 więc bardzo podobnie jak poprzednie bo wtedy fsh było 8,5 a lh 5,14 za to amh które miałam 3,04 teraz jest 7,14:szok: co ja mam o tym myśleć? przecież powinno maleć a nie rosnąć:szok:

Tequila, cos mi sie o uszy obilo, ze zmienili cos w badaniu amh i teraz wychodza wyzsze. Nie pamietam o co w tym chodzilo. Cos kiedys Lolitka pisala o ile sie nie myle...

reklama
Tequila - no właśnie wszystko zależy od tego kiedy @ przyjdzie :baffled:

Gotadora - mam nadzieję, że w końcu zobaczę 2 kreski, bo tej jednej na teście po prostu nie znoszę :wściekła/y:

Lawendowy - widziałam ostatnio kalendarz i wygląda na to, że dużo dziewczyn rozpakowuje się w październiku i tak mi się wydaje, że czas na inne staraczki, żeby zachodziły w ciąże i podtrzymywały to forum, bo nasze przyszłe byłe ciężarówki nie będą miały czasu na to forum :-(

Ja już po wizycie, czekam na wynik z posiewu i z cytologii, crio raczej w połowie października :-)

Ostatnia edycja:
Do góry