reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

hej dziewczyny, nie wiem czy nie za wczesnie jeszcze bo na razie jestem tylko po tescie sikanym, ale bedzie mi strasznie milo dolaczajac do watku. Wg wyliczen wychodzi ze jestem w 4.5 tyg ciazy. 22 grudnia pierwsze usg. cykam sie :sorry2:

reklama
witamy juditka!! strach jest jak nie wiem..pamiętam to uczucie..sprawdzaj sobie sikańca co jakiś czas to Cię trochę uspokoi:) zobaczysz będzie wszystko dobrze:) i juz na stałe do nas dołączysz:) w sensie na całą ciąże:D

Mamuski u mnie nadal cisza.....4 dni po terminie,a maluch nadal fika koziolki w brzuchu.Czekamy....kontrola 12 grudnia,a potem zobaczymy co i jak:baffled:

Witaj juditko! super bardzo sie ciesze! a 22 to bedziesz juz miala ze byc moze z serduszkiem? czy to dopiero takie pierwsze potwierdzajace ciaze? przede wszystkim dbaj o siebie, wiem ze nie wolno sie bac ale my sie szczegolnie obawiamy same wiemy dlaczego.. mnie non stop nachodza mysli negatywne nawet od bardzo dawna nic mi sie dobrego nie przysnilo, same koszmary:( nie wiem czemu tak jest do konca, chce bardzo cieszyc sie ciaza a ciagle sie boje ze cos sie moze stac memu malenstwu. No ale na szczescie mamy kochanych mezow co nas wspieraja i siebie tutaj:tak: zawsze mozna sie wyplakac i poradzic;-) jak sie juditko czujesz? ktory to u Ciebie dpt? mnie co jakis czas brzuch pobolewa

hej, dziekuje za cieple przyjecie;)

tymeczka u mnie dzis 13 dpt 5 dniowej blastocysty, czyli za 3 dni skoncze 5ty tydzien. 22 grudnia mam usg w klinice gdzie mialam ivf, taki u nich standard, chca zobaczyc czy ciaza dobrze sie rozwija i zobaczyc serduszko. Brzuch mnie nie boli tylko jajniki dosc solidnie kluja. Wydeta jestem niezle :szok: nie mieszcze sie w ciuchy, ale hyperka w ciazy sie pogarsza, przez hormony. Poza tym mam ogromne mdlosci i zgage ale z tym moge zyc przez nastepne 8 mcy ;) nie przeszkadza mi to. Kiedy masz nastepne usg? pozdr

Witaj Juditko nie martw się wszystko bedzie dobrze a obawy są i zawsze bedą-niestety.Tak wiec głowa do góry,bedzie dobrze:-)

czarny kot, tak śledzę czy już urodziłaś i wierzyć się mi nie chce he he bo w tym samym dniu sikałyśmy a teraz moje dziewczynki w niedzielę skończą 6 tygodni a ty dalej w dwupaku :-). Życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania!!! Buziaczki:-)

eweli - a jak dziewczynki sie maja? dajesz rade?

kot - rodzisz czy juz urodzilas bo umilklas:)

kasia
- jak twoj kregoslup?

juditka - strach niestety jest i bedzie. ja nadal w strachu a juz 23 tydzien. tak pewnie zostanie do konca zycia:)

Lolitko ja nadal w dwupaku,kulam sie i kulam.Powiem szczerze,ze zaczynam sie troche irytowac,chyba jestem juz zmeczona tym wszystkim.No ale czekam cierpliwie,jutro pelnia hehe,slyszalam,ze ma jakis tam magiczny wplyw na rodzace ;) Takze trzymajcie kciuki :)

reklama
Hej babeczki:)A ja doczekałam się laptopa w szpitalu to piszę:) U mnie oki....wód przybyło...i są o dziwo w normie po wczorajszym usg. Przepływy w normie, ktg oki, jakieś tam skurczyki bywają...tylko urwis drobny bo tak obstawiają na 2900g....no i cesarka w poniedziałek o 8.15 także mocno proszę trzymać kciuki żeby z maluszkiem wsio oki było!!!! Ja tam jakoś dojdę do siebie...:):)
No i czarny kot zbieraj się na tą porodówkę:)
Trzymam kciuki też za resztę mamusiek i witam nowe:)

Do góry