hej dziewczyny, nie wiem czy nie za wczesnie jeszcze bo na razie jestem tylko po tescie sikanym, ale bedzie mi strasznie milo dolaczajac do watku. Wg wyliczen wychodzi ze jestem w 4.5 tyg ciazy. 22 grudnia pierwsze usg. cykam sie
reklama
Witaj juditko! super bardzo sie ciesze! a 22 to bedziesz juz miala ze byc moze z serduszkiem? czy to dopiero takie pierwsze potwierdzajace ciaze? przede wszystkim dbaj o siebie, wiem ze nie wolno sie bac ale my sie szczegolnie obawiamy same wiemy dlaczego.. mnie non stop nachodza mysli negatywne nawet od bardzo dawna nic mi sie dobrego nie przysnilo, same koszmary nie wiem czemu tak jest do konca, chce bardzo cieszyc sie ciaza a ciagle sie boje ze cos sie moze stac memu malenstwu. No ale na szczescie mamy kochanych mezow co nas wspieraja i siebie tutaj zawsze mozna sie wyplakac i poradzic;-) jak sie juditko czujesz? ktory to u Ciebie dpt? mnie co jakis czas brzuch pobolewa
hej, dziekuje za cieple przyjecie
tymeczka u mnie dzis 13 dpt 5 dniowej blastocysty, czyli za 3 dni skoncze 5ty tydzien. 22 grudnia mam usg w klinice gdzie mialam ivf, taki u nich standard, chca zobaczyc czy ciaza dobrze sie rozwija i zobaczyc serduszko. Brzuch mnie nie boli tylko jajniki dosc solidnie kluja. Wydeta jestem niezle nie mieszcze sie w ciuchy, ale hyperka w ciazy sie pogarsza, przez hormony. Poza tym mam ogromne mdlosci i zgage ale z tym moge zyc przez nastepne 8 mcy nie przeszkadza mi to. Kiedy masz nastepne usg? pozdr
tymeczka u mnie dzis 13 dpt 5 dniowej blastocysty, czyli za 3 dni skoncze 5ty tydzien. 22 grudnia mam usg w klinice gdzie mialam ivf, taki u nich standard, chca zobaczyc czy ciaza dobrze sie rozwija i zobaczyc serduszko. Brzuch mnie nie boli tylko jajniki dosc solidnie kluja. Wydeta jestem niezle nie mieszcze sie w ciuchy, ale hyperka w ciazy sie pogarsza, przez hormony. Poza tym mam ogromne mdlosci i zgage ale z tym moge zyc przez nastepne 8 mcy nie przeszkadza mi to. Kiedy masz nastepne usg? pozdr
eweli1982
Fanka BB :)
czarny kot, tak śledzę czy już urodziłaś i wierzyć się mi nie chce he he bo w tym samym dniu sikałyśmy a teraz moje dziewczynki w niedzielę skończą 6 tygodni a ty dalej w dwupaku :-). Życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania!!! Buziaczki:-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
eweli - a jak dziewczynki sie maja? dajesz rade?
kot - rodzisz czy juz urodzilas bo umilklas
kasia - jak twoj kregoslup?
juditka - strach niestety jest i bedzie. ja nadal w strachu a juz 23 tydzien. tak pewnie zostanie do konca zycia
kot - rodzisz czy juz urodzilas bo umilklas
kasia - jak twoj kregoslup?
juditka - strach niestety jest i bedzie. ja nadal w strachu a juz 23 tydzien. tak pewnie zostanie do konca zycia
czarnykot
Lolitko ja nadal w dwupaku,kulam sie i kulam.Powiem szczerze,ze zaczynam sie troche irytowac,chyba jestem juz zmeczona tym wszystkim.No ale czekam cierpliwie,jutro pelnia hehe,slyszalam,ze ma jakis tam magiczny wplyw na rodzace Takze trzymajcie kciuki
reklama
szarlotka80
Hej babeczkiA ja doczekałam się laptopa w szpitalu to piszę U mnie oki....wód przybyło...i są o dziwo w normie po wczorajszym usg. Przepływy w normie, ktg oki, jakieś tam skurczyki bywają...tylko urwis drobny bo tak obstawiają na 2900g....no i cesarka w poniedziałek o 8.15 także mocno proszę trzymać kciuki żeby z maluszkiem wsio oki było!!!! Ja tam jakoś dojdę do siebie...
No i czarny kot zbieraj się na tą porodówkę
Trzymam kciuki też za resztę mamusiek i witam nowe
No i czarny kot zbieraj się na tą porodówkę
Trzymam kciuki też za resztę mamusiek i witam nowe