reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda - zaciskam kciuki!!!
Trzcinko - może, jak będziesz w Polsce, wpadniesz na kawę?
Sylwia - jakie wspaniałe wiadomości!
Powiem Ci, że mam chyba dwa zaupełnie inne charaktery. Małgonia to wulkan energii i pomysłów. Lidka jest taka spokojna i mało ekspresyjna, że aż czasem się martwię, że coś jest nie tak. Usmiecha się rzadko, rozmawia z nami dużo, ale praktycznie nie płacze w ogóle. Musimy nieźle ją wkurzyć, żeby zaczęła płakać. Ale szybko się ją uspokaja.
A moja Gameta przysłała mi pisemko, co bym opisała szczegóły porodu, bo potrzebują do statystyk.

reklama
Pół nocy nie spałam, brzuch mnie z nerwów boli a synek chyba coś czuje bo nie śpi razem ze mną i się co chwila wypręża. Boję się.

Madzialenak trzymajcie się dzielnie, już za chwileczkę będziesz miała Sebastianka po drugiej stronie brzuszka:-).

Kate gratulacje:-):tak::-)!!!!

Lawendowy beta piękna będzie na pewno:tak:

Misia Lideczka naprawdę duża kobietka i śliczna pewnie jak mamusia:happy:

Miłego dnia.

Czesc Dziewczyny,

Kate, gratuluje coreczki!!! Niech teraz zdrowo rosnie :-)

Trzcinka, ale super!!!! Udalo sie i lecicie do POlski!!! :-)

Misia, Lidka jak zawsze sliczna. Mala modelka.

Sylwia, ciesze sie bardzo,ze Twoj i siostry bobaski ladnie rosnia. :-)

Madzialenak,
kciuki oczywiscie zaciskam i ciesze sie ,ze lekarze wreszcie zadzialali i podjeli konkretne decyzje. Trzymaj sie i zycze powodzenia. Bedzie dobrze kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milego dnia!!!!

Witam Was o poranku.
Widzę, że nie tylko ja nie mogę spać :-)

Kate, cieszę się razem z Tobą Twoim szczęściem.
Dobrze, że masz i Hanię i męża przy sobie. Jednym słowem rodzinka w komplecie.

Madzialenak, nie denerwuj się. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Już za chwil kilka przytulisz swojego najukochańszego faceta pod słońcem.
Na pewno będzie to wielka miłość od pierwszego spojrzenia i przytulenia. Trzymam mocno kciuki,
myślami i sercem jestem z Wami.

Życzę Wam udanego dnia.

Kate, z całego serca gratuluję Wam córeczki. Życzę zdrówka dla małej i pomyślności dla całej Waszej rodzinki

Madzialenak, nie bój się. Zaciskam kciuki żeby lekarze już dziś zdecydowali o cc (w razie gdyby oksytocyna nie zadziałała). Mam nadzieję, że dziś zobaczysz swojego synka.

Lawendowy – żadnych kciuków za wysoką betę:-) Jaki Ty masz plan tak właściwie? Jak ciąża będzie oficjalnie potwierdzona to idziesz na L4, czy zamierzasz pracować?

Sylwia – super, że na wizycie wszystko ok.

Miłego dnia dla wszystkich

Fusun, nie wiem jaki będzie plan, ale pewnie pójdę na zwolnienie. Zobaczę, jak będę się czuła i co powie dr.

I jeszcze najważniejsza kwestia, która pozwoli mi iść spokojnie na L4 - odzyskanie etatu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry