reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzialenak :-D czyli dzisiaj to ten dzień. Trzymam kciuki, będzie dobrze :-)

Lawendowy poradzimy sobie jakoś z tymi pieluszkami, najwyżej wyjadę na ten czas nad morze :-). Progesteron dzisiaj też badasz? Tańcuję za dzisiejsze wyniki z całą moją psią czeredą :-D. Będzie koło 300, zobaczysz :-).

reklama
1. MADZIALENAK (4 wrzesień) – syn Sebastian

WRZESIEŃ

2. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
3. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

4. SONY (18 październik) – syn Paweł
5. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
6. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
7. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
8. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
9. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

10. AVOCADO (24 listopad) – córka
11. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

12. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
13. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

14. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn
15. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

16. DARII (2 luty 2014)

MARZEC

17. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
18. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

KWIECIEŃ

MAJ
19. LOLITKA -córka Natalia

Lolitka- jak możesz to podaj datę porodu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kate serdecznie Ci gratuluję :-)

Madzialenak kochana trzymaja się dzielnie!!!:-) Dzisiaj jak tylko się obudziłam to o Tobie pomyślałam, więc wchodzę na forum i patrzę, że to już dzisiaj :-) Trzymam mocno kciuki i 2 serduszkami jesteśmy z Tobą!!!! Wsyztsko będzie dobrze

Juz jestem po pobraniu. Progesteron też badalam. Wyniki będą dzisiaj po 16. Przynajmniej nie będę sie denerwować, bo zajmę sie pracą.

Avocado, nie spotkamy sie, bo jestem jako pierwsza. Mam na 15.

ojej - dziewczyny.... ja nie jestem JESZCZE w ciazy.. sorrki ze zrobilam zamieszanie - tak dla zartu powiedzialam bo jestem pewna ze w niej bede:) dopiero rozpoczynam stymulacje. ale lista niech zostanie bo tak bedzie. w maju rodze -inaczej byc nie moze:)

Lolitka skoro teraz zaczynasz stymulację, to raczej poród będzie na czerwiec. Moja siostra jest w 6 t 3 d ciąży i ma termin na 3 maja.

reklama
Madzialenak, bardzo sie ciesze,ze juz nastal ta wielki moment. Nie moge sie doczekac Twoich wrazen z powitania Sebcia :-)

Lolitka, oczywiscie,ze inaczej byc nie moze- w maju rodzisz :-):tak:,ale to chyba faktycznie wypadnie na czerwiec ;-)

Do góry