reklama
czarnykot
Fanka BB :)
wera i kwiatek ale macie cudowne dziciaczki Usmiech od ucha do ucha mialam,jak ogladalam zdjecia:-) Juz niedlugo wstawie swojego synka,tylko niech sie najpierw wyprowadzi z mojego brzuchola hehe. U mnie narazie bez zmian,cisza,spokoj,maluch sie kreci.Tak mi wczoraj w prawy bok wlazil,ze az mu powiedzialam "dziura jest tam nizej" Ale nic,nie slucha mamusi
Pozdrawiam i udanego weekendu
Pozdrawiam i udanego weekendu
kwiat lotosu - to fajnie że dzieciaczki zajmują się "same sobą" moja to dopiero po 2 miesiącu zaczęła spędzać więcej czasu w łóżeczku, na leżaczku czy huśtawce i teraz też mam już nawet sporo tego wolnego czasu , jeśli chodzi o spanie to wszystko się zmienia, kiedyś mała spała całe noceod 20 do 5 rano w łożeczku teraz niestety budzi się koło 1 w nocy i śpi do 9 rano ale z nami w łóżku
kasia, czarnykot - dziękuję :-)
czarnykot - u Ciebie poród tuż tuż, czekamy na relacje
agulkak - dzieki śliczne i gratuluję zafasolkowania, bo długo nie wchodziłam na forum i nie "znałam " Cię wcześniej
kasia, czarnykot - dziękuję :-)
czarnykot - u Ciebie poród tuż tuż, czekamy na relacje
agulkak - dzieki śliczne i gratuluję zafasolkowania, bo długo nie wchodziłam na forum i nie "znałam " Cię wcześniej
czarnykot
A ja ide dzis na imprezke swiateczna z pracy od mojego M. Nie mam za bardzo w co sie ubrac,2 tuniki do wyboru,w ktorych i tak wygladam jak orka,do tego leginsy,jakas bizuteria Nadrobie fryzura i makijazem Jakis maly obcasik na noge i bedzie dobrze Coraz czesciej boli mnie brzuch jak na @ Oj maluszku dajesz,dajesz,wylaz po dobroci hehe ;-)
Podjem sobie dzis,wielki szwedzki stol,potem deser,a wszystko to po 20.00 wieczorem.Moje ostatnie podrygi w jedzeniowych uzywkach A na plusie 13-14kg
Podjem sobie dzis,wielki szwedzki stol,potem deser,a wszystko to po 20.00 wieczorem.Moje ostatnie podrygi w jedzeniowych uzywkach A na plusie 13-14kg
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
kwiatek - dzidziolki fajowskie. i nawet twoje zdjecie sie zakradlo - i dobrze zes sie pokazala
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
witajcie mamuśki chętnie się bym już do was przyłączyła ale mam jeszcze obawy;-) dziś jest mój 19 dzień po transferze moja beta to 5.719, ale będąc dziś na wizycie doktorek widział pęcherzyk ciążowy ale niestety nie było ciałka żółtkowego czy jakoś tak, to z czego zarodek czerpie wszystkie skł. trochę się obawiam bo chyba już powinien być jak myślicie??
kwiat_lotosu
dzięki
Ostatnia edycja:
reklama
szarlotka80
Hello
No dzieciaki Boskie!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę......!!!!!
A teraz wieści od nas.po wczorajszej wizycie, decyzja o cesarce podjęta. Ze względu na tę małą ilość wód płodowych, łożysko nie zupełnie przodujące ale brzeżnie....i w sumie sie ucieszyłam bo miałam straszne obawy czy maleństwo da rade w porodzie sn...
Jutro idę do szpitala na ktg i usg...jeśli któreś parametry już by spadały to cesarka w poniedziałek....jeśli byłyby w miarę w normie to kładą mnie do szpitala we wtorek i wtedy z moją gin ustalimy dokładny termin cesarki ale to będzie ten tydzień.....ale mam stracha dziewczynkipocieszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No dzieciaki Boskie!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę......!!!!!
A teraz wieści od nas.po wczorajszej wizycie, decyzja o cesarce podjęta. Ze względu na tę małą ilość wód płodowych, łożysko nie zupełnie przodujące ale brzeżnie....i w sumie sie ucieszyłam bo miałam straszne obawy czy maleństwo da rade w porodzie sn...
Jutro idę do szpitala na ktg i usg...jeśli któreś parametry już by spadały to cesarka w poniedziałek....jeśli byłyby w miarę w normie to kładą mnie do szpitala we wtorek i wtedy z moją gin ustalimy dokładny termin cesarki ale to będzie ten tydzień.....ale mam stracha dziewczynkipocieszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!