reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam

kwiat_lotosu

Śliczniutkie te Twoje maleństwa!!!!!!!! Sama słodycz!!!!! :))

wera 86

Podobnie Twoja córcia do schrupania, jest taka śliczna !!! :))

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
wera i kwiatek ale macie cudowne dziciaczki:tak: Usmiech od ucha do ucha mialam,jak ogladalam zdjecia:-) Juz niedlugo wstawie swojego synka,tylko niech sie najpierw wyprowadzi z mojego brzuchola hehe. U mnie narazie bez zmian,cisza,spokoj,maluch sie kreci.Tak mi wczoraj w prawy bok wlazil,ze az mu powiedzialam "dziura jest tam nizej" :-D Ale nic,nie slucha mamusi :-p

Pozdrawiam i udanego weekendu:tak:

kwiat lotosu - to fajnie że dzieciaczki zajmują się "same sobą" moja to dopiero po 2 miesiącu zaczęła spędzać więcej czasu w łóżeczku, na leżaczku czy huśtawce i teraz też mam już nawet sporo tego wolnego czasu , jeśli chodzi o spanie to wszystko się zmienia, kiedyś mała spała całe noceod 20 do 5 rano w łożeczku teraz niestety budzi się koło 1 w nocy i śpi do 9 rano ale z nami w łóżku

kasia, czarnykot - dziękuję :-)

czarnykot - u Ciebie poród tuż tuż, czekamy na relacje :tak:

agulkak - dzieki śliczne i gratuluję zafasolkowania, bo długo nie wchodziłam na forum i nie "znałam " Cię wcześniej

A ja ide dzis na imprezke swiateczna z pracy od mojego M. Nie mam za bardzo w co sie ubrac,2 tuniki do wyboru,w ktorych i tak wygladam jak orka,do tego leginsy,jakas bizuteria :-D Nadrobie fryzura i makijazem :tak: Jakis maly obcasik na noge i bedzie dobrze:sorry: Coraz czesciej boli mnie brzuch jak na @ :cool2: Oj maluszku dajesz,dajesz,wylaz po dobroci hehe ;-)
Podjem sobie dzis,wielki szwedzki stol,potem deser,a wszystko to po 20.00 wieczorem.Moje ostatnie podrygi w jedzeniowych uzywkach :happy2:A na plusie 13-14kg :sorry2:

witajcie mamuśki chętnie się bym już do was przyłączyła ale mam jeszcze obawy;-) dziś jest mój 19 dzień po transferze moja beta to 5.719, ale będąc dziś na wizycie doktorek widział pęcherzyk ciążowy ale niestety nie było ciałka żółtkowego czy jakoś tak, to z czego zarodek czerpie wszystkie skł. trochę się obawiam bo chyba już powinien być jak myślicie??

reklama
Hello:):)
No dzieciaki Boskie!!!!!!!!!!!!!!!!:):) Ja też już chcę......!!!!!
A teraz wieści od nas.po wczorajszej wizycie, decyzja o cesarce podjęta. Ze względu na tę małą ilość wód płodowych, łożysko nie zupełnie przodujące ale brzeżnie....i w sumie sie ucieszyłam bo miałam straszne obawy czy maleństwo da rade w porodzie sn...
Jutro idę do szpitala na ktg i usg...jeśli któreś parametry już by spadały to cesarka w poniedziałek....jeśli byłyby w miarę w normie to kładą mnie do szpitala we wtorek i wtedy z moją gin ustalimy dokładny termin cesarki ale to będzie ten tydzień.....ale mam stracha dziewczynki:(:(pocieszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry