Czesc Dziewczyny,
Pingwinek, dobrze wiem,ze cc to ostatecznosc ale skoro dziewczyna ma wyrazne ku temu wskazania, juz ja szykuja do ciecia poczym lekarze sie rozmyslaja , to cos jest nie tak. I mocno mnie sie wydaje,ze chodzi tu o pieniadze. Wyobrazam sobie jaki to musi byc stres i dodatkowe obciazenie psychiczne dla matki i ojca.
Tequila, dobrze,ze sie zdecydowalas z nami zostac. :-)
Chyba ze starej ekipy prakuje nam tutaj tylko Kingi.
Opowiadalyscie o Waszych dziwnych snach, to dzis kolej na mnie ;-)
Snilo mi sie,ze wyciagneli mi dziecko ( nie wiem jak) tydzien przed porodem, ktory mialam miec mimo wszystko ale juz bez dziecka
Pierwsza doba a ja nie wiem co dziecku dac do jedzenia bo nie mam pokarmu. Dzwonie do szpitala ,nie moge sie dodzwonic bo nie potrafie w nerwach wystukac nr telefonu. Udalam sie w koncu osobiscie. Polozna wydrukowala mi jadlospis ale taki dla 6 miesecznego dziecka i mowi ,zeby dac dzeicku koniecznie jagody do jedzenia. POtem pierwsza noc a moje dziecko przeistoczylo sie w trzmiela i zostalo zagryzione przez ose.
KOSZMAR!!! Jak milo bylo sie obudzic i stwierdzic,ze to byl tylko sen ufff
Milego dnia!!!
Pingwinek, dobrze wiem,ze cc to ostatecznosc ale skoro dziewczyna ma wyrazne ku temu wskazania, juz ja szykuja do ciecia poczym lekarze sie rozmyslaja , to cos jest nie tak. I mocno mnie sie wydaje,ze chodzi tu o pieniadze. Wyobrazam sobie jaki to musi byc stres i dodatkowe obciazenie psychiczne dla matki i ojca.
Tequila, dobrze,ze sie zdecydowalas z nami zostac. :-)
Chyba ze starej ekipy prakuje nam tutaj tylko Kingi.
Opowiadalyscie o Waszych dziwnych snach, to dzis kolej na mnie ;-)
Snilo mi sie,ze wyciagneli mi dziecko ( nie wiem jak) tydzien przed porodem, ktory mialam miec mimo wszystko ale juz bez dziecka
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
KOSZMAR!!! Jak milo bylo sie obudzic i stwierdzic,ze to byl tylko sen ufff
Milego dnia!!!