reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
hej dziewczynki! wiem ze kazda z nas inaczej to mogla przechodzic ale mniej wiecej dziewczyny powiedzcie ile bede miala ta hiperstymulke?? kiedy jej sie pozbede?? to taki dyskomfort:confused2: tak pi razy drzwi ile u was trwala?jestem w 10dpt (blastkow) pije litry wody jem bialko, robie zastrzyki z clexane i mam nadal wydety brzuch uczucie pelnosci najgorzej lapie wieczorem gdy juz leze i nadal nie moge spac na boku:(

tymeczka ciąża wzmaga hiper, niestety. wszystko tez zalezy od tego, ktora hiper masz, bo sa trzy stopnie. ja mialam drugi na granicy pierwszego, podobno. trwało wszystko miesiąc, z tym że 2 tygodnie to byla masakra. brzuch jak 7 miesiac ciazy i straszny bol. potem powoli zaczeła woda schodzić. mi nie sciagali wody, bo się bali, ale słyszałam, że w polsce standardowo ściągaja prz IIst, więc moze to trwa krócej. a jeszcze zanim mnie całkiem złapało kazali mi pić mleko wysokotłuszczowe.

dziekuje kahaaa gin mi powiedzial ze nie mam jakiejs wielkiej hiper tylko lekko ale ja czuje sie dokladnie jak w 7 miesiacu brzuch i bol, nawet nie raz ciezko sie oddycha jak brzuchol jeszcze napecznieje..nie moge sie obrocic w nocy na bok dopiero nad ranem schodzi lekko i jest troche ulgi, ok trwa juz 5 dni to mniej wiecej wiem ze jeszcze musze sie szykowac na drugie tyle meczarni a pozniej z 2 tyg. moze bedzie schodzilo, jeju jakie to okropienstwo, ale wszytko przezyje by malenstwo w brzuszku zdrowo roslo:tak:

Hejka! witam nowe mamuski :-)
Co do rozstepów to ja stosuje Mustele ..moja sis nie miała po niej ani jednego ..a u mnie pojawiły sie czerowne malutkie kreseczki od dołu biustu!! :szok: a biust praktycznie jeszcze mi nie urósł!!! aaa zamowiłam jeszcze takie serum tez z musteli na istniejace rozstepy mam nadzieje ze pomoze..bo nie dosc ze mam mały biust to jeszcze bede miała z krechami haha

Widze, ze wiekszosc z Was malutko przytyła...ja pewnie bede słoniem haha

Nie da sie usunąc tych , które sa juz białe..jak są czerwone mozna cos jeszcze z nimi zrobic :-) radziłam sie kosmetyczek ( 2 roznych) wiec sprobuje a co mi tam

dziewczyny ciekawi mnie jak liczy sie ciąże w in vitro?? od momentu transferu? czyli jak ja mialam blastki i jestem 11dpt to zaczelam dopiero 2 tydzien?? czy normalnie od 1wszego miesiaczki?

reklama
lolitka200 dziwne mi gin powiedzial ze od transferu,dlatego jest jeszcze niska beta, w sumie by sie zgadzalo moja siostra zaszla naturalnie i w 35 dniu cyklu miala bete 1100 a ja w 35 mialam 400...

Do góry