reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

agulkak - ja bralam clexane. odstawilam ok 10 tygodnia chyba choc tez sie balam

kotek
- ladny brzunio no i juz na kncowce jestes. fajowo

reklama
*Meg* miło, że się odzywasz... a kiedy planujesz kolejne podejście? To będzie pełna procedura czy masz może mrożaki? Przepraszam jeśli pisałaś o tym na innych forach i teraz musisz się powtarzać, ale rzadko jakoś wchodzę na inne fora ;/. Buziaki i trzymam mocno kciuki za Ciebie!

Iniia Tak zaczynam II podejście ( kr. protokół ).

ja mam na plusie 2.7kg jak na razie - chyba nienajgorzej jak na 19 tydzien. zaczelam chodzic na basen i dobrze sie z tym czuje. ach - jak milo zyc bez bolu:)

jutro mam ostatnie usg - polowkowe. i oczywiscie bede sciemniac zeby jeszcze jedno usg wytargowac (ze wzgledu na zagrozenie bolami i te moje jajory sa nadal duze wiec bede negocjowac:))

od kiedy wam sie zaczely pojawiac rozstepy (o ile wogole mialyscie)??

lolitko ja od poczatku ciazy smarowalam sie tylko oliwka Libero i bylo ok.Rozstepy pojawily sie nie dawno bo w 36tc,a juz myslalam ze mnie omina,ale dupa zimna:baffled: Mam na dole brzuszka po jednej i drugiej stronie i na cycorkach,ale te akurat czulam,bo syski mi rosly i bolaly,wiec spodziewalam sie,ze tam wyjda :baffled: Nie powiem,ze maly dol jest,ale to chyba musi jakis cud byc,zeby nie miec ani jednego rozstepu w ciazy.Staram sie myslec pozytywnie,bo rozstepow nie zatrzymam....i tak wylezie ich wiecej.Zaczelam smarowac sie kremem Mama Perfecta 2 razy dziennie a wieczorem dodatkowo oliwka.Pewnie i tak mi nie pomoze,ale skoro juz tyle sie smarowalam,to i ten 9 miesiac tez bede sie smarowac:tak: A mezowi kazalam zbierac kase na zabiegi kosmetyczne ...dla mnie,po porodzie :-p Trzeba bedzie popracowac nad figurka i cialkiem,jak maluszek wylezie na swiat :tak:

U mnie 37tc,a na plusie 12-13kg z porywami. Wklejam kalkulator wagi w ciazy.Mozna sobie sprawdzic prawidlowa wage ciala. Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl

Kochane, witam po bardzo długiej nieobecności!!! Chciałam się tylko pochwalić, że 30 października w 35 tyg ciąży przyszły na świat moje dwie cudne córeczki:). Julcia miała 2110g a Lenka 1880. Do środy leżałyśmy w szpitalu, Juleńka musiała zostać, bo się mi zaczęła dusić przy karmieniu piersią i była siniuteńka, więc zostawili mi ją na obserwacji, a ja z Lenką już jesteśmy w domku. Brakuje nam Juleczki, ale mam nadzieję że już wkrótce będziemy w komplecie. :)
pozdrawiam Was gorąco, i obiecuję że czasem zaglądnę do was, ale to zależy czy moje szczęścia mi na to pozwolą:)

reklama
eweli gratulacje :tak: Tak wlasnie sie zastanawialam,czy przypadkiem mamusia juz nie zostalas ;-) Ale Ci fajnie...a ja sie kulam i kulam.Maluszek ani jednego znaku nie dal,ze chcialby juz sobie wyjsc hehe.Cwaniaczek...wygodnie mu w brzuszku :-p

Do góry