reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To ja sie pochwale ze moja niespelna 3 latka umie juz liczyc do 10.😊 Czasmi zapomni o 5 i 7 ale liczy naprawde.Robi w pieluche i pije mleko z butli jak dzidzius ale qrwa do 10 liczyc umie🤣🤣swiat sie konczy😅🤦‍♀️
no i git :) Nie mozna byc orlem we wszytskim :) Moze masz geniusza matematyczneog w domu, ktory na inprezy bedzie chodzil ze swoja butelka 😂

Dziewczyny jakich bidonow uzywacie.Miska nadal pije z b.boxa z obciaznikiem lub campol z obciaznikoem.Mysle o zmianie bo wydaja mi sie dla maluchow.

Dziewczyny jakich bidonow uzywacie.Miska nadal pije z b.boxa z obciaznikiem lub campol z obciaznikoem.Mysle o zmianie bo wydaja mi sie dla maluchow.
ja polecam te butelki, sa super i bardzo ladne, obie moje uzywaja od lat.

Załączniki

• IMG_1780.jpeg
    IMG_1780.jpeg
    61,4 KB · Wyświetleń: 41
A jak Dżony,widzialam ze smiga
Dżony.... No cóż.... To dzikie dziecko po prostu🙆‍♀️. Jezdzi na wszystkim co ma koła, a często ich brak też mu nie przeszkadza 🙆‍♀️
A jak potrafi wkur....wić człowieka😑. Pewnie wiesz, bo też anioła w domu nie masz😜. Czesto jak na niego patrzę to żałuję że czas tak szybko leci, ale jest też tak, że odliczam czas do pójścia spać 🥴

reklama
Dżony.... No cóż.... To dzikie dziecko po prostu🙆‍♀️. Jezdzi na wszystkim co ma koła, a często ich brak też mu nie przeszkadza 🙆‍♀️
A jak potrafi wkur....wić człowieka😑. Pewnie wiesz, bo też anioła w domu nie masz😜. Czesto jak na niego patrzę to żałuję że czas tak szybko leci, ale jest też tak, że odliczam czas do pójścia spać 🥴
Hehehhe
Moja nie bardzo jest zainteresowana ani biegowym ani hulajnoga😪 moja tez ma charakterek tylko ze do dzieci w swoim wieku to juz jest mega niesmiala.Do doroslych to normalnie zaczepia kogo sie da.Gada smieje sie macha.A w zlobku jest bardzo wycofana tak panie mowia i nawet do nich-nie wiem dlaczego.Podobno nawet jej dzieci(chyba dziewczynki takie 2 )jej dokuczaja.Niby jest zadowolona jak wracamy i chce chodzic do dzieci chociaz czasem mowi-dzieci nie.Ale pozniej wychodzi zadowolona.Od wrzesnia idzie do przedszkola tez tam gdzie zlobek.Jak nie bedzie lepiej to pomysle o przeniesieniu w moj rejon-po znajomosci a co😉

Do góry