reklama
I jakie lozeczko??Właśnie będę próbować.
Na dniach będzie nowe łóżko i pokój, więc mam zamiar. Tylko nie wiem jeszcze jak , więc daj jakieś rady.
Moja budzila sie w nocy jak byl cyc. Bez cyca zaczela spac cala noc i zaraz poszla do swojego pokoju gdzie nadal spi 12 h bez pobudki
A ja Ci powiem ze u mnie sama w pewnym momencie nie chciala juz bujania na rekach… moze i u Was minie…Właśnie będę próbować.
Na dniach będzie nowe łóżko i pokój, więc mam zamiar. Tylko nie wiem jeszcze jak , więc daj jakieś rady.
No nie wiem.A ja Ci powiem ze u mnie sama w pewnym momencie nie chciala juz bujania na rekach… moze i u Was minie…
Mój to jest taki przytulas
A jak u was ? Jak dajesz radę z dwójką maluchów? Bierzesz już jakieś leki
No zobaczymy jak z drugim bo moze chlopaki to takie przytulasy - moj tez!No nie wiem.
Mój to jest taki przytulas
A jak u was ? Jak dajesz radę z dwójką maluchów? Bierzesz już jakieś leki
Ja w kazdym razie nie dalabym rady trenowac dziecka z placzem przed snem… wolalabym tulaski
A dziekuje, przeszly juz brzuszkowe sprawy (odpukac)! To jest okej! We dwoje dajemy rade! Na meza dluzsze wyjazdy mama jego jest! No i dziadzius tez ukochany
W kupie sila jak to mowią
Ja nadal polecam choc to dopiero początki
nieagatka
Fanka BB :)
sproboj tego sama, gwarantuje, ze polecanie Ci minieNo zobaczymy jak z drugim bo moze chlopaki to takie przytulasy - moj tez!
Ja w kazdym razie nie dalabym rady trenowac dziecka z placzem przed snem… wolalabym tulaski
A dziekuje, przeszly juz brzuszkowe sprawy (odpukac)! To jest okej! We dwoje dajemy rade! Na meza dluzsze wyjazdy mama jego jest! No i dziadzius tez ukochany
Majac rece do pomocy zawsze gdzies obok to wiadomo, ze mozna wszystko.
sproboj tego sama, gwarantuje, ze polecanie Ci minie
Majac rece do pomocy zawsze gdzies obok to wiadomo, ze mozna wszystko.
Bylismy juz sami we troje i tez przezylismy ale nie ma takiej koniecznosci skoro mamy wsparcie
I nie zawsze gdzies obok bo 200 km stad ale sa jak jest potrzeba
Ja też nie zamierzam trenować dziecka płaczącego, mam nadzieję że szybko pójdzie. Jak nie to znowu za jakiś czas. Na spokojnie.No zobaczymy jak z drugim bo moze chlopaki to takie przytulasy - moj tez!
miętowa25
Fanka BB :)
Hejo Laski. Dawno mnie tu nie było. Pochłonęło całkowicie czas to dziecko jeszcze dodam zlobkowe dziecko. Mąż przebąkuje o rodzeństwie dla Kuby a ja póki co się miotam. Mamy zamrożone nasienie w invicta wawa ale ze to bylaby 5 stymulacja to nie chciałabym jej tam robic. Może ktoras z Was wie jaki może być koszt przeniesienia depozytu z wawy do Gdańska w obrębie tej samej kliniki
reklama