też nie lubię takich pytańJa tez sie wkurzam jak mnie ktos w pracy pyta jak Misoa zdrowa.To ja zawsze musze mowoc ze roznie bo jak powiem ze tak to...po ptakach
reklama
Śliczny niuniek. I jeszcze taki grzeczny.Dzień dobry ciotki mam nadzieję ze któraś jeszcze pamięta tą moją matkę wariatkę niestety mama nie nadrobi tylu stton co za pisałyście od ostatniej jej wizyty na forum.. I prosiła żeby przekazać wam, a raczej zapytać co słychać. Czy któreś cioci zmienil się stan osobowy w rodzinie, bądź w najbliższym czasie będzie zmieniał ? Mama mi obiecała ze jak będę grzeczny to zs rok może postara się zeby w jej brzuszku zamieszkal mój brat albo siostra... I wiecie co... Jestem najradosniejszym dzieckiem na świecie. Prawie wcale nie płacze, i wiecznie mam uśmiech na buzi... Wrecz budzę się z nim codziennie wiecie. Później dam jej popalić a teraz niech się decyduje na to moje rodzeństwo i oby się udało
Tymczasem ja ogłaszam ze skończyłem już 6 miesiecy, zaraz w sumie będę miał 7 nie mam zębów, nie siedzę i nie raczkuje... Za to poszedłem na łatwiznę i robię przewroty żeby zbliżyć się do upragnionego celu mama codziennie mi mówi że mnie bardzo kocha, a tata pyta się jak mogli żyć beze mnie tyle lat całuję wszystkie moje ciocie oraz całe kuzynostwo
Fajnie ze się odezwałaś
Tak tak - przecudna zachęta do posiadania rodzeństwa❤Dzień dobry ciotki mam nadzieję ze któraś jeszcze pamięta tą moją matkę wariatkę niestety mama nie nadrobi tylu stton co za pisałyście od ostatniej jej wizyty na forum.. I prosiła żeby przekazać wam, a raczej zapytać co słychać. Czy któreś cioci zmienil się stan osobowy w rodzinie, bądź w najbliższym czasie będzie zmieniał ? Mama mi obiecała ze jak będę grzeczny to zs rok może postara się zeby w jej brzuszku zamieszkal mój brat albo siostra... I wiecie co... Jestem najradosniejszym dzieckiem na świecie. Prawie wcale nie płacze, i wiecznie mam uśmiech na buzi... Wrecz budzę się z nim codziennie wiecie. Później dam jej popalić a teraz niech się decyduje na to moje rodzeństwo i oby się udało
Tymczasem ja ogłaszam ze skończyłem już 6 miesiecy, zaraz w sumie będę miał 7 nie mam zębów, nie siedzę i nie raczkuje... Za to poszedłem na łatwiznę i robię przewroty żeby zbliżyć się do upragnionego celu mama codziennie mi mówi że mnie bardzo kocha, a tata pyta się jak mogli żyć beze mnie tyle lat całuję wszystkie moje ciocie oraz całe kuzynostwo
Mnie tez córka wspaniała zachecila - zaraz rodzę drugie (1,5 roku odstępu, naturalna ciąża)
Powodzenia
JestemMama!
Fanka BB :)
aaaaa cudownie Gratuluję i wszystkirho dobregoTak tak - przecudna zachęta do posiadania rodzeństwa❤
Mnie tez córka wspaniała zachecila - zaraz rodzę drugie (1,5 roku odstępu, naturalna ciąża)
Powodzenia
Wzajemnieaaaaa cudownie Gratuluję i wszystkirho dobrego
boziu już pół rokuśliczny chłopczyk Buziaki KochaniDzień dobry ciotki mam nadzieję ze któraś jeszcze pamięta tą moją matkę wariatkę niestety mama nie nadrobi tylu stton co za pisałyście od ostatniej jej wizyty na forum.. I prosiła żeby przekazać wam, a raczej zapytać co słychać. Czy któreś cioci zmienil się stan osobowy w rodzinie, bądź w najbliższym czasie będzie zmieniał ? Mama mi obiecała ze jak będę grzeczny to zs rok może postara się zeby w jej brzuszku zamieszkal mój brat albo siostra... I wiecie co... Jestem najradosniejszym dzieckiem na świecie. Prawie wcale nie płacze, i wiecznie mam uśmiech na buzi... Wrecz budzę się z nim codziennie wiecie. Później dam jej popalić a teraz niech się decyduje na to moje rodzeństwo i oby się udało
JestemMama!
Fanka BB :)
Kochana on w sobote juz kończy 7 miesiecy moj maly brudasekboziu już pół rokuśliczny chłopczyk Buziaki Kochani
Dziękujemy ciotka buziaki dla was
jaka śliczna iskierkaKochana on w sobote juz kończy 7 miesiecy moj maly brudasek
Zobacz załącznik 1610966
Hej Z tą maka to ostrożnie ostatnio był post że jedno dziecko oczko sobie zatarło od mąki i oko puchło.Kochana on w sobote juz kończy 7 miesiecy moj maly brudasek
Zobacz załącznik 1610966
Sama czytałam o takich zabaw sensorycznych dla dziecka ale jednak zrezygnowałam .
Śliczny. Słodziak.
Mój zaraz będzie miał roczek
reklama
No koło brudaska to on nawet nie stał. Wszystko przed tobą . Ale ma fajną zabawęKochana on w sobote juz kończy 7 miesiecy moj maly brudasek
Zobacz załącznik 1610966