reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny badajcie się , niezwlekajcie.
U nas młody zaczął chodzić i stoję przed wyborem pierwszych butów. Co wcale nie jest łatwe.
I jakiś regres snu. Śpi ładnie ale usypianie to jest dramat. Beczy pół godziny. Niewiem co jest.
Jak zawsze , melisa i czekam aż minie.

reklama
zakladam, ze pierwsze co wykluczalas to ginekologiczne sprawy? Jakies jajniki czy cos? Ale sprswdzaj, sprawdzaj, trzeba znalezc przyczyne.
W sumie teraz jak piszesz to kurde moja ostatnia cytologia cos ponad 2 lata temu. Jutro musze zadzowonic sie umowic…
Byłam u ginekologa już w grudniu. Wszystko czyste. Myślałam że samo przejdzie, no niestety nie przechodzi.

U nas młody zaczął chodzić i stoję przed wyborem pierwszych butów. Co wcale nie jest łatwe.
I jakiś regres snu. Śpi ładnie ale usypianie to jest dramat. Beczy pół godziny. Niewiem co jest.
Buciki są fajne w Deichmann, elefanten moje ulubione. Zerknij, na bank są jakieś w promocji.

emel ma super buty tylko drogie, ale na promocjach mozna wyszukac cos rozsadnego.

Dzień dobry ciotki ❤️ mam nadzieję ze któraś jeszcze pamięta tą moją matkę wariatkę 🙈🤣🤣🤣 niestety mama nie nadrobi tylu stton co za pisałyście od ostatniej jej wizyty na forum.. I prosiła żeby przekazać wam, a raczej zapytać co słychać. Czy któreś cioci zmienil się stan osobowy w rodzinie, bądź w najbliższym czasie będzie zmieniał ? 🤔 Mama mi obiecała ze jak będę grzeczny to zs rok może postara się zeby w jej brzuszku zamieszkal mój brat albo siostra... I wiecie co... Jestem najradosniejszym dzieckiem na świecie. Prawie wcale nie płacze, i wiecznie mam uśmiech na buzi... Wrecz budzę się z nim codziennie 😁 wiecie. Później dam jej popalić a teraz niech się decyduje na to moje rodzeństwo 🤣🤣🤣🙈 i oby się udało ✊✊✊✊
Tymczasem ja ogłaszam ze skończyłem już 6 miesiecy, zaraz w sumie będę miał 7 🙈 nie mam zębów, nie siedzę i nie raczkuje... Za to poszedłem na łatwiznę i robię przewroty żeby zbliżyć się do upragnionego celu 🙈🤣🤣🤣🤣 mama codziennie mi mówi że mnie bardzo kocha, a tata pyta się jak mogli żyć beze mnie tyle lat 🤷‍♀️ całuję wszystkie moje ciocie oraz całe kuzynostwo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Załączniki

• 04a576cd-9989-4e08-a9fe-7d361bc72556.jpeg
    04a576cd-9989-4e08-a9fe-7d361bc72556.jpeg
    36,1 KB · Wyświetleń: 76
  • f71f0082-dcb8-400f-9c06-da9ca8687735.jpeg
    f71f0082-dcb8-400f-9c06-da9ca8687735.jpeg
    41 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry