rób testSama nie wiem,mam mieszane uczucia
reklama
Poczekam jeszcze do konca tygpdnia,moze jak Wam tu powiedzialam to zaraz sie pojawirób test
I jak mamy żyć tyle czasu w niepewności
Poczekam jeszcze do konca tygpdnia,moze jak Wam tu powiedzialam to zaraz sie pojawi
hahahahPoczekam jeszcze do konca tygpdnia,moze jak Wam tu powiedzialam to zaraz sie pojawi
Dasz rade,wierze w CiebieI jak mamy żyć tyle czasu w niepewności
Moja mama dzos zaprowadzila Miske do nowego zlobka-to jiz 4 dzien.No i dzwoni do mnie zeby przenosic Misie do dawnego zlobka bo w tym placze i ze wszystkie dzieci placza.Faktem jest to ze w poprzednim wogole nie plakala a byla swiezakiem przeciez.No i zaczelam jej tlumaczyc ale moja mama cala sie trzesla z nerwowNo ale odebrala Misie ktora juz byla usmiechnieta i papa robila pani.
nieagatka
Fanka BB :)
ja sie pytam gdzie jest test?Dziewczyny okres mi sie spoznia juz 7 dni jaks 29 mialam plamienia i myslalam ze juz okres sie zaczyna a tu noc.JPDL
nieagatka
Fanka BB :)
placze, bo jest starsza i wiecej rozumie. Pomyslcie ktora z Was nie wracala do pracy po macierzynskim cala w nerwach… NormalneMoja mama dzos zaprowadzila Miske do nowego zlobka-to jiz 4 dzien.No i dzwoni do mnie zeby przenosic Misie do dawnego zlobka bo w tym placze i ze wszystkie dzieci placza.Faktem jest to ze w poprzednim wogole nie plakala a byla swiezakiem przeciez.No i zaczelam jej tlumaczyc ale moja mama cala sie trzesla z nerwowNo ale odebrala Misie ktora juz byla usmiechnieta i papa robila pani.
reklama
Ale one są fajne. Nie wiem którą teraz mam braćMoje dzis poszly tak
Starsza wczoraj stresiak, ale dzis ok.
Mlodsza udaje odwazna, alw troche sie bala zostac. Ale mowi, ze jutro pojdzie