reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
cudowne 6 miesięcy ! Już bym mogła mieć kolejnego okruszka bo ten zaraz już mnie nie będzie tak potrzebował 😉
no dokładnie nie wiem jak to u Was jest w UK ale tu ja muszę mała już szykować do żłobka po roku i serce mi pęka no ale najzwyczajniej w świecie nie ujedziemy finansowo z kredytem przede wszystkim z jednej pensji 🤷

no dokładnie nie wiem jak to u Was jest w UK ale tu ja muszę mała już szykować do żłobka po roku i serce mi pęka no ale najzwyczajniej w świecie nie ujedziemy finansowo z kredytem przede wszystkim z jednej pensji 🤷
ja mam 39tyg płatnego macierzyńskiego więc już malutko zostało niestety ale najprawdopodobniej będę wracać na pół etatu chociaż jeszcze jest opcja pracy z domu bo żłobek tu to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o koszt . W mojej okolicy to koszt ok £1400 miesięcznie ...

ja mam 39tyg płatnego macierzyńskiego więc już malutko zostało niestety ale najprawdopodobniej będę wracać na pół etatu chociaż jeszcze jest opcja pracy z domu bo żłobek tu to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o koszt . W mojej okolicy to koszt ok £1400 miesięcznie ...
o no to super jak się da zdalnie z domu 😁u mnie to odpada bo w kasie głównej pracuje w Kauflandzie także ten 😂😂😂

Stymuluje je dodatkowo laktatorem, pije fema..tiker I mam nadzieję że już dziś będzie bez MM.
Gratulacje ❤️
Nie martw się, mleka masz pod dostatkiem. Jeśli ściągasz po 50 ml to naprawdę jest wystarczająco.
Dziecko w pierwszych tygodniach lubi ssać, czasem niekoniecznie z głodu. Kup sobie wygodny fotel, poduchę do karmienia, zrób kawkę , przystawiaj synka jak najwięcej i relaks🙃

juz po roku!? 😁 wiesz ile macierzynskiego platnego mialam ja? 16tyg. Potem jechalam na bezplatnym kilka miesiecy, poszly do zlobka majac 9 miesiecy, wiec roczniak to dla mnie byku 😁🤣

reklama
Do góry