Evela.6
Fanka BB :)
cudowne 6 miesięcy ! Już bym mogła mieć kolejnego okruszka bo ten zaraz już mnie nie będzie tak potrzebowałNapewno najpiękniejsze pół roku u nas już 10 miesięcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudowne 6 miesięcy ! Już bym mogła mieć kolejnego okruszka bo ten zaraz już mnie nie będzie tak potrzebowałNapewno najpiękniejsze pół roku u nas już 10 miesięcy
no dokładnie nie wiem jak to u Was jest w UK ale tu ja muszę mała już szykować do żłobka po roku i serce mi pęka no ale najzwyczajniej w świecie nie ujedziemy finansowo z kredytem przede wszystkim z jednej pensjicudowne 6 miesięcy ! Już bym mogła mieć kolejnego okruszka bo ten zaraz już mnie nie będzie tak potrzebował
lekarz już by chciał za miesiąc zrobić transfer jak wyniki wyjdą ok ale jeszcze tego nie przedyskutowałam z Grzeskiemcudowne 6 miesięcy ! Już bym mogła mieć kolejnego okruszka bo ten zaraz już mnie nie będzie tak potrzebował
ja mam 39tyg płatnego macierzyńskiego więc już malutko zostało niestety ale najprawdopodobniej będę wracać na pół etatu chociaż jeszcze jest opcja pracy z domu bo żłobek tu to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o koszt . W mojej okolicy to koszt ok £1400 miesięcznie ...no dokładnie nie wiem jak to u Was jest w UK ale tu ja muszę mała już szykować do żłobka po roku i serce mi pęka no ale najzwyczajniej w świecie nie ujedziemy finansowo z kredytem przede wszystkim z jednej pensji
o no to super jak się da zdalnie z domu u mnie to odpada bo w kasie głównej pracuje w Kauflandzie także tenja mam 39tyg płatnego macierzyńskiego więc już malutko zostało niestety ale najprawdopodobniej będę wracać na pół etatu chociaż jeszcze jest opcja pracy z domu bo żłobek tu to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o koszt . W mojej okolicy to koszt ok £1400 miesięcznie ...
GratulacjeStymuluje je dodatkowo laktatorem, pije fema..tiker I mam nadzieję że już dziś będzie bez MM.
mozesz na mnie liczyczostaw te pocieszenia dla mnie w maju
juz po roku!? wiesz ile macierzynskiego platnego mialam ja? 16tyg. Potem jechalam na bezplatnym kilka miesiecy, poszly do zlobka majac 9 miesiecy, wiec roczniak to dla mnie bykuno dokładnie nie wiem jak to u Was jest w UK ale tu ja muszę mała już szykować do żłobka po roku i serce mi pęka no ale najzwyczajniej w świecie nie ujedziemy finansowo z kredytem przede wszystkim z jednej pensji
wiemmozesz na mnie liczyc
jak zawsze pomocna twardą ręką sprowadzi na ziemięjuz po roku!? wiesz ile macierzynskiego platnego mialam ja? 16tyg. Potem jechalam na bezplatnym kilka miesiecy, poszly do zlobka majac 9 miesiecy, wiec roczniak to dla mnie byku