reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
cudowne 6 miesięcy ! Już bym mogła mieć kolejnego okruszka bo ten zaraz już mnie nie będzie tak potrzebował 😉
no dokładnie nie wiem jak to u Was jest w UK ale tu ja muszę mała już szykować do żłobka po roku i serce mi pęka no ale najzwyczajniej w świecie nie ujedziemy finansowo z kredytem przede wszystkim z jednej pensji 🤷

no dokładnie nie wiem jak to u Was jest w UK ale tu ja muszę mała już szykować do żłobka po roku i serce mi pęka no ale najzwyczajniej w świecie nie ujedziemy finansowo z kredytem przede wszystkim z jednej pensji 🤷
ja mam 39tyg płatnego macierzyńskiego więc już malutko zostało niestety ale najprawdopodobniej będę wracać na pół etatu chociaż jeszcze jest opcja pracy z domu bo żłobek tu to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o koszt . W mojej okolicy to koszt ok £1400 miesięcznie ...

ja mam 39tyg płatnego macierzyńskiego więc już malutko zostało niestety ale najprawdopodobniej będę wracać na pół etatu chociaż jeszcze jest opcja pracy z domu bo żłobek tu to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o koszt . W mojej okolicy to koszt ok £1400 miesięcznie ...
o no to super jak się da zdalnie z domu 😁u mnie to odpada bo w kasie głównej pracuje w Kauflandzie także ten 😂😂😂

Stymuluje je dodatkowo laktatorem, pije fema..tiker I mam nadzieję że już dziś będzie bez MM.
Gratulacje ❤️
Nie martw się, mleka masz pod dostatkiem. Jeśli ściągasz po 50 ml to naprawdę jest wystarczająco.
Dziecko w pierwszych tygodniach lubi ssać, czasem niekoniecznie z głodu. Kup sobie wygodny fotel, poduchę do karmienia, zrób kawkę , przystawiaj synka jak najwięcej i relaks🙃

juz po roku!? 😁 wiesz ile macierzynskiego platnego mialam ja? 16tyg. Potem jechalam na bezplatnym kilka miesiecy, poszly do zlobka majac 9 miesiecy, wiec roczniak to dla mnie byku 😁🤣

reklama
Do góry