Ja tam za małą Lilą aż tak nie tęsknię to był ciężki czas. Wspaniały, ale ciężki. Bardziej się cieszę na nową przygodę, z drugimTo prawda… u nas tez juz 6 mcy za nami… ale to tez coraz cudowniejszy kontakt z dzieckiem niewyobrazalna milosc!
reklama
Dziewczyny, jestem po pierwszych prenatalnych (z pappa i plgf) i wszystko jest idealnie tym razem doktorek nie zalecał badań genetycznych. Nie zdawałam sobie sprawy, jak bardzo byłam zablokowana obawami, że teraz coś będzie nie tak.
Lekarz mega pochwalił młodego (tak, "z dużą dozą prawdopodobieństwa" chłopiec teraz będzie ) za współpracę i mnie za super widoczność! Byłam w szoku, bo ja nie z tych chudych, raczej taka szczupła/ średnia.
Łożysko na tylnej ścianie macicy, więc super w kontekście mojego wcześniejszego cc.
Lekarz mega pochwalił młodego (tak, "z dużą dozą prawdopodobieństwa" chłopiec teraz będzie ) za współpracę i mnie za super widoczność! Byłam w szoku, bo ja nie z tych chudych, raczej taka szczupła/ średnia.
Łożysko na tylnej ścianie macicy, więc super w kontekście mojego wcześniejszego cc.
Załączniki
To moze drugie Ci wynagrodzi ten czasJa tam za małą Lilą aż tak nie tęsknię to był ciężki czas. Wspaniały, ale ciężki. Bardziej się cieszę na nową przygodę, z drugim
Moje dziecko jest pogodne, zero kolek, placzu, spi je i smieje sie… i tak od urodzenia dotąd… jak nie byc w euforii?
Gratulacje piękny chłopunio!!!Dziewczyny, jestem po pierwszych prenatalnych (z pappa i plgf) i wszystko jest idealnie tym razem doktorek nie zalecał badań genetycznych. Nie zdawałam sobie sprawy, jak bardzo byłam zablokowana obawami, że teraz coś będzie nie tak.
a ja mam chrześniaka ale Tośka w wersji męskiejMy właśnie w sobotę idziemy do siostry meza na 4 urodziny małej Tośki
też myślałam że w ciąży wszystko mnie tłumaczy ale uwierz po porodzie miałam dopiero pier..olniecie sama siebie się bałamAż się popłakałam ah te hormony ciążowe zwalam na nie , żeby nie było .... A w głębi duszy to tęsknota za moją ukochaną babcia mimo że już jej nie ma ponad 6 lat to ja tęsknię dalej tak samo mocno
Eh.... Stara a głupia ...
zostaw te pocieszenia dla mnie w majumowilam, ze zlobek jest spoko
mi szkoda odkładać te ciuszki jak wiozłam je do domu rodziców żeby na górze sobie pochować bo wiadomo w bloku to nie mam pola do popisu to prawie płakałam wiem że ona w nie nawet ręki nie włosy ale tak żalAch jakue cudne male stopki
To prawda,ja z jednej strony ciesze sie ze Misia juz taka kumata ale jak spojrze na zdjecia to tesknie za takim malutkim cudakiem.I patrzac na corcie i na te male ciuszki nie moge sobie juz umiejscowic ze moja juz prawie 2latka bula kiedys tak8m okruszkiem
nie chwali się tu takimi rzeczami bo zaraz zaczarują i ja z @Kasiekt specjalistki od odczarowania będziemy musiały wkroczyć do akcji z obrzędami śmieje się oczywiście bo moja Werka też z tych pogodnychTo moze drugie Ci wynagrodzi ten czas
Moje dziecko jest pogodne, zero kolek, placzu, spi je i smieje sie… i tak od urodzenia dotąd… jak nie byc w euforii?
reklama
Napewno najpiękniejsze pół roku u nas już 10 miesięcyogromne gratulacje rzadko tu jestem więc nie jestem na bieżąco ale cieszę się bardzo ,że masz już swojego maluszka ! Dużo zdrówka dla Was łap te wszystkie chwile z nim takim okruszkiem garściami ...te dzieciaczki tak strasznie szybko rosną ...Szymek dziś 6mcy skończył i już tęsknię za nim takim maluszkiem