reklama
PięknieMam wyniki bety wczorajszej w końcu
7dpt- 26,67
9dpt - 102,3
wczoraj 11 dpt- 271,4
nieagatka
Fanka BB :)
noo, dobrze to wygladaMam wyniki bety wczorajszej w końcu
7dpt- 26,67
9dpt - 102,3
wczoraj 11 dpt- 271,4
nieagatka
sierpniowe dziecie sie szykujeA do mni nadal nie dotarło
Dziewczyny, kiedyś tu czytałam o jakichś olejach lub czymś podobnym dodawanym do jedzenia dla malucha. Za jakiś czas będziemy rozszerzać dietę i chciałabym się zaopatrzeć w coś, co doda odrobiny smaku niektórym warzywom, np. kalafiorowi, któryjest gorzki bez soli albo szpinakowi, który smaku nie ma. Podpowiedzcie co kupić, gdzie kupić i jak stosować
Z kalendarza wychodzi połowa września ale liczę na sierpień, bo ze żłobkiem będzie łatwiejsierpniowe dziecie sie szykuje
To nie chodzi o smak, ile o to, że witaminy wchłaniają się z tłuszczem i dlatego powinno się dodawać.Dziewczyny, kiedyś tu czytałam o jakichś olejach lub czymś podobnym dodawanym do jedzenia dla malucha. Za jakiś czas będziemy rozszerzać dietę i chciałabym się zaopatrzeć w coś, co doda odrobiny smaku niektórym warzywom, np. kalafiorowi, któryjest gorzki bez soli albo szpinakowi, który smaku nie ma. Podpowiedzcie co kupić, gdzie kupić i jak stosować
Ja kupiłam mix (olejów roślinnych (rzepakowego, słonecznikowego, lnianego) i oliwy z oliwek) ale pewnie najlepiej byłoby podawać pojedynczo każdy z tych.
Allegro u mnie tradycyjnie, trochę skropić warzywa i owoce, kilka kropel wystarczy
Załączniki
nieagatka
fakt, wychodzi 18.09, zle policzylam Ro raczej sierpien nie sadze… ale kto wie, kto wieZ kalendarza wychodzi połowa września ale liczę na sierpień, bo ze żłobkiem będzie łatwiej
reklama
nieagatka
przy rozszerzaniu diety podajesz rozne tluszcze, oliwe, olej rzepakowy, maslo. Nie ma reguly co masz dac, najlepiej zeby bylo zroznicowane. Gotujesz np marchewke, dodajesz odrobinke oliwy czy masla, troszke wody z gotowania i blendujesz i tyle.Dziewczyny, kiedyś tu czytałam o jakichś olejach lub czymś podobnym dodawanym do jedzenia dla malucha. Za jakiś czas będziemy rozszerzać dietę i chciałabym się zaopatrzeć w coś, co doda odrobiny smaku niektórym warzywom, np. kalafiorowi, któryjest gorzki bez soli albo szpinakowi, który smaku nie ma. Podpowiedzcie co kupić, gdzie kupić i jak stosować