Werka on jest taki fajny i kiedy on Ci tak uroslJa też nie mogę uwierzyć że mamy tego małego srola . Ja nawet zamowilam taki fajny zestaw koszulek na święta, a co tam. Dla małego body zamiast koszulki
reklama
No bo ja nie wiem jak @mArusia33 wyglada i jej WerciaOoooo, super te koszulki . Oczywiście pochwal się jak będziecie wyglądać
On nie jest fajny... To zło wcieloneWerka on jest taki fajny i kiedy on Ci tak urosl
A przecież wrzucała tu zdjęcie z chrztu. Co ty, nie widziałaś?No bo ja nie wiem jak @mArusia33 wyglada i jej Wercia
No nie Stad moja babska ciekawoscA przecież wrzucała tu zdjęcie z chrztu. Co ty, nie widziałaś?
No co Ty ten aniolek?Miski nie znaszOn nie jest fajny... To zło wcielone
A mi dzis pisaly panie ze zlobka ze Miska ma katar-no przeciez wiem Ale nie spiesze sie po nia bo zaraz bedzie miec drzemke Jade najlepszym na swiecie srodkiem komunikacji miejskiej-metrem-i nawet mam zasiegBylam u lekarza chyba 100letniej okulistki masakra jaka stara nawet o ladce szura.A pozniej lekarz medycyny pracy byl dostalam pozwolenie na powrot do pracy.Cieszyc sie czy nie sama nie wiem
Karpatka89
Fanka BB :)
Gość jest boski!!! Słodziak, zacałowałabymJa też nie mogę uwierzyć że mamy tego małego srola . Ja nawet zamowilam taki fajny zestaw koszulek na święta, a co tam. Dla małego body zamiast koszulki
na tych zdjęciach nie widać napisów wogóle hahahhOoooo, super te koszulki . Oczywiście pochwal się jak będziecie wyglądać
reklama
o szkoda Cię bardzo hahahahNo bo ja nie wiem jak @mArusia33 wyglada i jej Wercia