reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@mArusia33 jak Ty jestes tak ja ja wrazliwiec z chodzaca broda to powiem Ci ze w sobote pierwszy raz pieklam-no moze za duzo powiedziane-pierniczki z moja corcia.Pozniej razem je zdobilysmy😊 Sobota to byl dla nas taki piekny dzien.Michasia miala swietny humor caly dzien i swietnie spedzilysmy ten czas.Powiem Ci ze to bylo mega wzruszajace.Zobaczysz w przyszlym roku😁
oj tak pierwsze pieczenie pierniczków to jest coś 🥰😊

Załączniki

• IMG_6924.jpeg
    IMG_6924.jpeg
    96 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_6923.jpeg
    IMG_6923.jpeg
    231 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_6925.jpeg
    IMG_6925.jpeg
    80,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
@mArusia33 jak Ty jestes tak ja ja wrazliwiec z chodzaca broda to powiem Ci ze w sobote pierwszy raz pieklam-no moze za duzo powiedziane-pierniczki z moja corcia.Pozniej razem je zdobilysmy😊 Sobota to byl dla nas taki piekny dzien.Michasia miala swietny humor caly dzien i swietnie spedzilysmy ten czas.Powiem Ci ze to bylo mega wzruszajace.Zobaczysz w przyszlym roku😁
oj jak słodko no za rok już będzie chciała pomagać we wszystkim. Jeju ja nie mogę uwierzyć że w te święta jesteśmy już w trójkę ❤️

Starszak też chory, wymiotował. Uważajcie zaraza panuje.

Kurcze dziś na Onet przeczytałam o chłopczyku który zakrztusił się orzeszkiem. Proszę obejrzyjcie sobie filmy pierwszej pomocy na taką okoliczność. Przypominam bo kiedyś tutaj pisałam jak mojej córce utkwiła ość w gardle, zaraz mi się przypomniało.

reklama
Do góry