reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pomocny
Czy mogę dawać Nurofen na zmianę z Paracetamolem jeśli tak to co ile. Moja starsza córka ma gorączkę po podaniu leku spada ale po paru godzinach znów jest prawie 39

Laski może poratujecie.
Chciałabym w tym roku zrobić swoje pierogi na wigilię. Pierogi już robiłam i wychodzą super ;)
Pytanko jak je pomrozić tak żeby się nie posklejały i nie zrobiła się paćka pierogowa ??

Laski może poratujecie.
Chciałabym w tym roku zrobić swoje pierogi na wigilię. Pierogi już robiłam i wychodzą super ;)
Pytanko jak je pomrozić tak żeby się nie posklejały i nie zrobiła się paćka pierogowa ??
Ja mroze na talerzu położone pojedynczo na sporej ilosci maki. Pozniej jak zamarzna to wrzucam do woreczka.

Laski może poratujecie.
A masz może taką tackę do zamrażarki ? Ja właśnie na niej kładę. Jak się zamrożą to przekładam do woreczka ☺️

reklama
Pomocny
Czy mogę dawać Nurofen na zmianę z Paracetamolem jeśli tak to co ile. Moja starsza córka ma gorączkę po podaniu leku spada ale po paru godzinach znów jest prawie 39
jasne, ze mozesz. Dajesz np o 8h ibuprofen, o 12h paracetamol, o 16h ibuprofen, o 20h paracetamol. Co 4h jesli trzeba.

Do góry