hahahha tak myślałamw sensie ze w dlugim rekawie i bluzie? Owszem Dzieci w zimowych kurtkach i kominach, bo maamooo zimnoooo
reklama
Tak,możeszPomocny
Czy mogę dawać Nurofen na zmianę z Paracetamolem jeśli tak to co ile. Moja starsza córka ma gorączkę po podaniu leku spada ale po paru godzinach znów jest prawie 39
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja mroze na talerzu położone pojedynczo na sporej ilosci maki. Pozniej jak zamarzna to wrzucam do woreczka.Laski może poratujecie.
Chciałabym w tym roku zrobić swoje pierogi na wigilię. Pierogi już robiłam i wychodzą super
Pytanko jak je pomrozić tak żeby się nie posklejały i nie zrobiła się paćka pierogowa ??
Ruda08
A masz może taką tackę do zamrażarki ? Ja właśnie na niej kładę. Jak się zamrożą to przekładam do woreczkaLaski może poratujecie.
Chciałabym w tym roku zrobić swoje pierogi na wigilię. Pierogi już robiłam i wychodzą super
Pytanko jak je pomrozić tak żeby się nie posklejały i nie zrobiła się paćka pierogowa ??
Nelka85
Polewam oliwą. Zawsze u mnie działaLaski może poratujecie.
Ale surowe , czy lekko podgotowane ??Ja mroze na talerzu położone pojedynczo na sporej ilosci maki. Pozniej jak zamarzna to wrzucam do woreczka.
Bo różnie właśnie w interntach piszą?
Widzę wszyscy tu swoje wyroby robiąA masz może taką tackę do zamrażarki ? Ja właśnie na niej kładę. Jak się zamrożą to przekładam do woreczka
reklama
nieagatka
jasne, ze mozesz. Dajesz np o 8h ibuprofen, o 12h paracetamol, o 16h ibuprofen, o 20h paracetamol. Co 4h jesli trzeba.Pomocny
Czy mogę dawać Nurofen na zmianę z Paracetamolem jeśli tak to co ile. Moja starsza córka ma gorączkę po podaniu leku spada ale po paru godzinach znów jest prawie 39